ANAOKULUNDA SOSYAL ETKİNLİK

Okuduğunuz haber
CEYLAN; “KADIN, TOPLUMUN YAPI TAŞIDIR”

ASKF’DEN MİLLETVEKİLİ CEYLAN’A TEŞEKKÜR

Anasayfa   /    Gündem    /    CEYLAN; “KADIN, TOPLUMUN YAPI TAŞIDIR”

CEYLAN; “KADIN, TOPLUMUN YAPI TAŞIDIR”

"Kadınlar insandır, biz insanoğlu”

GÜNDEM      08 Mart 2023 - 16:08     0

CEYLAN; “KADIN, TOPLUMUN YAPI TAŞIDIR”

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, 8 Mart Dünya Kadın Günü’nü Büyük üstad Neşet Ertaş’ın “Kadınlar insandır, biz insanoğlu” sözlerini hatırlatarak kutladı.

Ceylan, Kadınların, toplumsal yaşamın ayrılmaz bir parçası, toplumun yapı taşını oluşturan ailenin temel unsuru olduğuna dikkat çekti. Hayatın her alanında her türlü fedakârlığı gösteren kadınların, bu vatan ve millet için geçmişte olduğu gibi bugün de üstlerine düşen görevi yerine getirdiğini vurgulayan Milletvekili Ceylan, “Kadına saygı, değerlerimizin, gelenek göreneklerimizin, tarihimizin, sosyal hayatımızın tabii bir sonucudur” dedi.

Ceylan, “Yüreklerindeki sevgi ve şefkati karşılıksız veren, üreten, eğiten, yetiştiren ve özverinin timsali olan başta şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri ile eşleri olmak üzere dünyayı sevgi ile dolduran tüm kadınlarımızın 8Mart #DünyaKadınlarGününü kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum” açıklamasında bulundu.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ