FATİH ERBAKAN ÇORUM"A GELİYOR

Okuduğunuz haber
ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

İSKİLİP’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Anasayfa   /    Gündem    /    ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk vefatının 84. Yılında saygıyla anıldı.

GÜNDEM      10 Kasim 2022 - 14:07     0

ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

 

Anma programı Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı’nın çelenklerinin sunulması ile başladı. Günün anlam ve önemine ilişkin konuşmanın ardından Atatürk’ün hayata gözlerini yumduğu saat 09.05’te sirenler çaldı. Saygı duruşunda bulunularak İstiklal Marşımız okundu. Programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, kurum müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları ile öğrenciler, öğretmenler ve İskilipliler katıldı.

Anma programı İskilip Danişment Fen Lisesi öğretmen ve öğrencilerinin hazırladığı salon programı ile devam ederken Belediyenin merkezi anons sisteminden gün boyu Atatürk’ün sevdiği şarkılar çalındı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ