ATATÜRK SAYGIYLA ANILDI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

CHP, İSKİLİP’TE ÖBEK EĞİTİMİ YAPTI

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

İSKİLİP’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

İskilip’te 11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü “Geleceğe nefes ol” projesi kapsamında fidan dikimi etkinliği düzenlendi.

GÜNDEM      11 Kasim 2022 - 22:33     0

İSKİLİP’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

 

11 Kasım Milli Ağaçlandırma Gününde İskilip’te fidanlar toprakla buluştu. Orman Müdürlüğünün düzenlediği fidan dikme etkinliğine Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, İskilip Orman İşletme Müdürlüğü yetkilileri öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Program kapsamında Musular köyü civarında belirlenen alanda yüzlerce fidan topraklara buluşturuldu.

ALİ SÜLÜK; “ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN YAPILAN EN ÖNEMLİ GÖREV”

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü "Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında düzenlenen etkinlik sonrası yaptığı açıklamada;  “11 Kasım Milli Ağaçlandırma Günü "Geleceğe Nefes Ol" projesi kapsamında İskilip Orman Müdürlüğünün düzenlediği fidan dikim etkinliğine katıldık.

Bir fidanı toprakla buluşturmak, büyüyüp yeşermesini sağlamak, kendimiz ve çocuklarımızın geleceği için yapmamız gereken en önemli görevlerden biridir” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ