İSKİLİP’TE FİDANLAR TOPRAKLA BULUŞTU

Okuduğunuz haber
CHP, İSKİLİP’TE ÖBEK EĞİTİMİ YAPTI

KANAAT ÖNDERLERİ İLE BİR ARAYA GELİNDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP, İSKİLİP’TE ÖBEK EĞİTİMİ YAPTI

CHP, İSKİLİP’TE ÖBEK EĞİTİMİ YAPTI

CHP, İskilip İlçe Başkanlığı’nın talebi ile partinin Eğitim Görevlisi Aslan Kaya tarafından Öbek eğitimi verildi.

SİYASET      11 Kasim 2022 - 23:28     0

CHP, İSKİLİP’TE ÖBEK EĞİTİMİ YAPTI

 

CHP Parti Eğitim Görevlisi Aslan Kaya tarafından Cuma günü saat 14.00’de İskilip İlçe binasında verilen Öbek eğitimine çoğunluğu kadın 50 kişi katıldı.

Yaklaşan seçimlerde nelerin yapılması ve nelerin yapılmaması gerektiğinin anlatıldığı öbek eğitiminde CHP İskilip İlçe Başkanı Yusuf  Var bir konuşma yaptı.

Yusuf Var konuşmasında,‘’ Önümüzde bir seçim var. Bu seçim Türkiye’nin son şansı olma ihtimali en yüksek bir seçimdir. Ülkemiz 20 yıldır AKP tarafından batağa sürükleniyor. Bu içinde bulunduğumuz vahim tabloyu hepimiz görüyor ve yaşıyoruz. Halkımız çok büyük bir sıkıntı içerisindedir. Bu durumdaki halka yol göstermek ve seçenek olmak bizim görevimizdir.

Nitekim AKP‘nin yüzde 50’lerde ki oyunun yüzde 30’ların altına düşmesi halkımızın AKP’ye verdiği desteği geri çektiğinin bir göstergesidir. Türk halkı umut olarak bizi yani CHP ve altılı masayı görmektedir. Öyleyse, bizlerin bu umudu kırmamamız lazım. Onun içinde bizler Bu günden başlayarak geçmişten bu güne kadar seçimde ne yapmalıyız bu gün bunu çalışıyoruz. Bu gün ki toplantımızın amacı budur. Seçimden sonraki görünen o ki biz 6’tılı masa olarak iktidarız. Türk halkı bizi iktidara götürecek. Tabi ki bizler çalışırsak gayret gösterirsek ve çaba sarf edersek. Halkımız teveccühüne mazhar oluruz. O zaman ne yaparız bu konuda ilçemizde AKP’nin halkı yanıltıcı söylemlerini duyuyoruz.

Diyorlar ki, ‘’ Bunlar iktidara gelirse bizim yaptıklarımız yatırımları yok edecekler. Yarım kalan işlerimizi yüz üstü bırakacaklar.’’ Bu söylemler tamamen yalan ve düzmece laflardır. Biz iktidar olduğumuzda onların yarım bıraktığı işleri tamamlamak bizlere nasip olacaktır. Düşünün AKP İlçemize 20 yılda ne yaptı. Sulama göleti yaptı kanaletleri yapılmadı onu da bizler yapacağız. İlçemize yaptıkları bir yüksekokul binası var. Yarım duruyor öğrenciler iş hanının bir katında üniversite eğitimi alıyor. Fazla söze hacet var mı?’’ dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ