MECLİSTE YİNE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

Okuduğunuz haber
BAKKALLAR ODASINDAN ÇERİKÇİ’YE TAM DESTEK

LÜTFÜ AKÇA DSİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

Anasayfa   /    Gündem    /    BAKKALLAR ODASINDAN ÇERİKÇİ’YE TAM DESTEK

BAKKALLAR ODASINDAN ÇERİKÇİ’YE TAM DESTEK

İskilip Bakkallar Odası Başkanı Osman Top yönetim kurulu üyeleri ile birlik beraberlik mesajı verdi. Top, birlik başkan adayı Erdoğan Çerikci ile yola devam edeceklerini belirterek, tam destek sözü verdi.

GÜNDEM      06 Mayis 2022 - 03:54     0

BAKKALLAR ODASINDAN ÇERİKÇİ’YE TAM DESTEK

 

Kendisine olan desteğin sandığa yansıması için tüm oda başkanlarını ve yönetimlerini 8 Mayıs’ta gerçekleşecek olan olağan genel kurula davet eden Çerikci, genel kurulda daha iyi hizmet için, esnafı rahatlatacak daha iyi projeler için oy kullanmalarını istedi.

ESNAFIMIZ İÇİN VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞACAĞIZ

Var gücüyle çalışma sözü veren Çerikci, “Biz ne yapacaksak esnafımız için, esnafımızın ailesi, yakınlarının geleceği için yapacağız. Bundan sonra var gücümüzle çalışmaya ve üretmeye talibiz. Hepinizi 8 Mayıs’ta kongremize şölenimize davet ediyorum” dedi.

Esnafın büyük ilgi ve desteğini gördüklerini ifade eden Çerikci, odayı kendilerinin değil, tüm esnaflarla birlikte şeffaf bir şekilde yürüteceklerini söyledi.

ESNAFIMIZ ARTIK DEĞİŞİMDEN YANA

Birlikten güç doğar düsturu ile esnaf odaklı bir çalışma yapacaklarını kaydeden Çerikci,“Yaklaşık 2 aydır sahadayız ve odaya kayıtlı kayıtsız tüm esnaflarımızı tek tek gezerek, seçimler için destek istedik. Bu süre zarfından esnaflarımızın bize olan destek ve teveccühleri çok yüksek. Esnafımız artık bir değişimden yana. Bizleri hayır duaları ile karşılayan esnafımıza yapacağımız çalışmaları anlatıyoruz. Unuttukları yada kendilerini unutan bir odalarının olduğunu onlara hatırlatarak, onların sesi olmaya geldiğimizi tek tek anlatıyoruz. İnşallah Cenab-ı Allah çıktığımız bu yolda bizleri utandırmaz. Her geçen gün esnafımızın bizlere verdiği destek ve güç ile yolumuza tüm hızla devam ediyoruz. Seçimlere bir kaç gün kaldı. Bizler son güne kadar yol arkadaşlarımızla yönetim kadrolarımızla birlikte çalışmalarımıza devam ediyoruz” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ