STK’LARIN FİKİR VE ÖNERİLERİNİ HER ZAMAN DİKKATE ALIYORUZ

Okuduğunuz haber
MECLİSTE YİNE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

BAKKALLAR ODASINDAN ÇERİKÇİ’YE TAM DESTEK

Anasayfa   /    Gündem    /    MECLİSTE YİNE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

MECLİSTE YİNE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

Başkan Sülük yarınki (06.05.2022) toplantıda önemli açıklamalarda bulunacağını beyan etti.

GÜNDEM      05 Mayis 2022 - 17:02     0

MECLİSTE YİNE ÇOĞUNLUK SAĞLANAMADI

 

İskilip Belediye Meclisinin 5 Mayıs 2022 günü yapılması planlanan Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısı yeterli çoğunluk sağlanamadığı için gerçekleştirilemedi.

Toplantıya Meclis Üyeleri Murat Kiraz, Hatun Çam, Fatma Selvi ve Erol Gökçe katıldı.

Bünyamin Zeren sağlık sorunları, Erol Kambur ve Ahmet Göktaş işlerinin yoğunluğuna dair mazeret dilekçesi göndererek meclis toplantısına katılmadı.

Belediye Başkanı Ali Sülük; “Meclis üyelerinin işlerinin yoğunluğu mazeret olamaz. Mayıs ayı olağan toplantımızı gerçekleştiremiyoruz. Ben Belediye Başkanı olarak bu konuda İskilip kamuoyundan özür diyorum ve durumu takdirlerine bırakıyorum. Keşke meclisimiz bu duruma düşürülmeseydi” dedi.

Toplantının yarın (06.05.2022) günü saat 10.00’da yapılması kararlaştırıldı. Başkan Sülük yarınki toplantıda önemli açıklamalarda bulunacağını beyan etti.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ