DEPREM

Okuduğunuz haber
BAŞKAN ALİ SÜLÜK AFET KONUTLARINI İNCELEDİ

SOSYAL KONUTLAR DEPREMZEDELERE HAZIRLANIYOR

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN ALİ SÜLÜK AFET KONUTLARINI İNCELEDİ

BAŞKAN ALİ SÜLÜK AFET KONUTLARINI İNCELEDİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük beraberinde Milliyetçi Hareket Partisi Çorum İl Başkanı Agah Karapıçak, Merkez İlçe Başkanı Reşit Büzkaya, MHP İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyesi Recep Cömart, MHP İl Genel Meclisi Üyesi Doğan Uçar, Meclis Üyeleri Hatun Çam ve Meclis Üyesi Murat Kiraz’la İskilip çıkışında bulunan Afet konutlarında incelemelerde bulundu.

GÜNDEM      21 Subat 2023 - 13:48     0

BAŞKAN ALİ SÜLÜK AFET KONUTLARINI İNCELEDİ

 

HIZLA ONARILARAK DEPREMZEDE MİSAFİRLERİMİZE TAHSİS EDİLEBİLİR

Afet konutları 2005 Yılında İskilip’in Karaağaç köyünde meydana gelen yangın dolayısıyla afetten zarar gören köylüler için yapıldı. Ancak bu güne kadar yapılan dairelere hiç taşınan olmadı. Başkan Ali Sülük, bu konutların kısa sürede tadilatını yapıp misafir depremzedelere tahsisini sağlayabileceklerini belirtti.

BELEDİYE 48 BOŞ EV İÇİN TADİLAT İZNİ BEKLİYOR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük; “2005 Yılında Karaağaç Köyü yangınında zarar gören, köy sakinleri için inşa edilen ancak hiç taşınılmayan, 6 Blok, 48 daireden oluşan binaların onarım, tadilat yetkisi tarafımıza verildiğinde buradaki tadilat işlerini hızla yapıp depremzede vatandaşlarımıza geçici olarak tahsis edebiliriz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ