BAŞKAN ALİ SÜLÜK AFET KONUTLARINI İNCELEDİ

Okuduğunuz haber
SOSYAL KONUTLAR DEPREMZEDELERE HAZIRLANIYOR

KAYAAĞZI KÖYÜ’NDEN DEPREM BÖLGESİNE SÜT VE SÜT ÜRÜNLERİ DESTEĞİ

Anasayfa   /    Gündem    /    SOSYAL KONUTLAR DEPREMZEDELERE HAZIRLANIYOR

SOSYAL KONUTLAR DEPREMZEDELERE HAZIRLANIYOR

İskilip Belediyesi depremzede kardeşlerimizi misafir etme çabalarını sürdürüyor.

GÜNDEM      22 Subat 2023 - 13:20     0

SOSYAL KONUTLAR DEPREMZEDELERE HAZIRLANIYOR

 

Bu çerçevede; önceki dönemlerde yapılmış ve atıl vaziyette bulunan sosyal konutlarda tadilat çalışmalarına başladı. Konutların bakımı ve ısınma sorunları çözülüyor. Konu ile ilgili olarak İskilip Belediyesinden yapılan açıklamada;

BELEDİYE DEPREMZEDE KONUKLAR İÇİN YER ARAYIŞINA DEVAM EDİYOR

“Asrın Felaketi Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından, bölgeden tahliye edilen depremzede misafirler için İskilip Belediyesi yer arayışına devam ediyor.

BAKIM, ONARIM VE ISINMA SORUNLARI ÇÖZÜLÜYOR

Geçmiş dönemlerde yaptırılan atıl vaziyette duran hastane üzerindeki Belediye Sosyal konutlarında hummalı bir şekilde çalışmaya başlandı. Misafirlerin uzun süreli barınma sorunlarını çözecek çalışmalarda; konutların bakım, onarım ve ısınma problemleri çözülüyor.

ALİ SÜLÜK; “YARALARI SARMADA AZİZ MİLLETİMİZİN DAİMA YANINDA OLACAĞIZ”

Belediye Başkanı Ali Sülük; Tadilatlar neticesinde ilçemizde daha fazla depremzede misafir ederek, yaraları sarmada Aziz Milletimizin her daim yanında olacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ