AHMET SAMİ CEYLAN’IN 30 AĞUSTOS ZAFER BAYRAMI MESAJI

Okuduğunuz haber
BAŞKAN SÜLÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

DEMİRAL’DAN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Anasayfa   /    Gündem    /    BAŞKAN SÜLÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

BAŞKAN SÜLÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

İskilip Belediyesi tarafından bu yıl üçüncüsünü düzenlen Dolma-Turşu-Çilek Festivali ve Karakucak Güreşleri dün sona erdi.

GÜNDEM      29 Agustos 2022 - 17:48     0

BAŞKAN SÜLÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

 

Belediye Başkanı Ali Sülük önceki yıllarda olduğu gibi bu yılda katılımın yoğun olmasından duyduğu memnuniyeti ifade ederek tüm İskiliplilere ve katılımcılara teşekkür etti.

Başkan Sülük yayınladığı teşekkür mesajında; “Geleneksel hale getirdiğimiz 3. İskilip Dolma, Turşu, Çilek Festivali ve Karakucak güreşlerini coşku ve heyecanla geride bıraktık. Binlerce hemşerimizin katılımı ile gerçekleşen organizasyonlarımız ile dolu dolu üç günü birlikte yaşadık. Bizi yalnız bırakmayan tüm halkımıza teşekkür ediyorum. Hep beraber kazasız belasız nice festivaller gerçekleştirmek temennisiyle herkese güzel haftalar diliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ