BAŞKAN SÜLÜK’TEN TEŞEKKÜR MESAJI

Okuduğunuz haber
DEMİRAL’DAN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

İSKİLİP’TE BÜYÜK ZAFERİN 100.YILI KUTLANDI

Anasayfa   /    Gündem    /    DEMİRAL’DAN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

DEMİRAL’DAN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Ebussuud Efendi Kur’an Kursunun peyzaj çalışması Çorum Belediyesi tarafından tamamlandı. Çalışmanın tamamlanmasından sonrası İskilip Müftüsü Vahit Demiral Çorum Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın’a teşekkür ziyaretinde bulundu.

GÜNDEM      29 Agustos 2022 - 21:36     0

DEMİRAL’DAN BAŞKAN AŞGIN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Konu ile ilgili olarak İskilip Müftülüğünün kurumsal sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; “Yaklaşık bir sene önce eğitim-öğretime açılan Ebussuud Efendi Erkek Kur’an Kursumuzun peyzaj çalışması Çorum Belediyesince tamamlandı.

İlçe Müftümüz Sn. Vahit Demiral, Kur'an Kursumuza yapmış olduğu desteklerden ötürü, Şube Müdürümüz Hasan Gökce ve Ebussuud Efendi Erkek Kur'an Kursu Müdürümüz Ali Ercan ile birlikte Çorum Belediye Başkanı Sn. Dr. Halil İbrahim Aşgın'a teşekkür ziyaretinde bulundu. Hocamız, gerek kursumuzun peyzaj çalışmaları hususunda gerek hafızlarımızın sosyal etkinlikleri hususunda vermiş oldukları destekten ötürü Sn. Aşgın'a teşekkür etti” denildi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ