KAVUNCU, BİNALİ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

Okuduğunuz haber
BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

CEYLAN’DAN HASTA ZİYARETİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

MHP’DEN İSTİFA EDEN YOK, MHP’DEN İHRAÇ EDİLEN MECLİS ÜYELERİ VAR

SİYASET      19 Mart 2022 - 13:48     0

BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

 

BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük 18 Mart 2022 Cuma günü Belediye Meclis Salonunda basın açıklaması yaptı. Çarpıcı açıklamalarda bulunan basın toplantısına Çorum’dan ve İskilip basınından çok sayıda medya mensubu katıldı.

 21 DÖNÜMLÜK MEYVE BAHÇESİ 150 BİN TL’YE SATILIRKEN NEREDEYDİNİZ?

“Başkan Sülük kendisine karşı yapılan iddialara belgelerle cevap verdi. Başkan Sülük; “Belediyenin 2 dükkânının satışına karşı çıkan arkadaşlar benden önceki dönemde İskilip Belediyesine ait 21 dönümlük meyve bahçesinin 150 bin TL’ye satılmasına niye göz yummuşlar? Özellikle benden önceki dönemde de meclis üyesi arkadaşlarıma soruyorum. O zaman neden bu hassasiyet gösterilmedi? Benim orada emeğim alın terim var.  İlçe Tarım Müdürlüğü’nün önündeki boş arsa satılırken neredeydi bu arkadaşlar, bu hassasiyet niye gösterilmedi? Ben belediyenin toplu iğnesini bile satmadım.

MHP’DEN İSTİFA EDEN YOK, MHP’DEN İHRAÇ EDİLEN MECLİS ÜYELERİ VAR

Bazı meclis üyeleri MHP’den istifa ettiklerini söylüyorlar. Bunlar istifa etmedi. MHP’den ihraç odular. Benim hakkımda trafik cezası da dahil devam eden bir tane soruşturma yoktur. Hakkımdaki suçlamalar kayda değer görülmedi.

BU ÜYELER HAKKINDA SAVCILIĞA SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDU

Geçen seneki Denetleme Kurulu üyeleri İsmail Suakıtıcı, Mehmet Sözer, Musa Arslan, Ahmet Göktaş ve Bünyamin Zeren hakkında görevi kötüye kullanma, iftira, resmi evrakları yok etme ve gizleme, resmi belgede sahtecilik, adli yargılamayı teşebbüs suçlarından savcılığa suç duyurusunda bulunduk ve soruşturma devam ediyor.

ONUR MARKET HAKKINDA ŞOK KARAR

Onur market hakkında hırsızlık suçlamasıyla suç duyurusunda bulunuldu. Firmanın belediyeye ait parke taşlarını çalmaya teşebbüs ettiği ile ilgili hüküm kesinleşti. İsteyene mahkeme kararını verebilirim.  

CUMHUR İTTİFAKI TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNİN TEMİNATI

Buradan Ak Partili Belediye Meclis Üyelerine serzenişte bulunmak istiyorum. Bir sosyal medya paylaşımında Ak Parti binasında Milliyetçi Hareket Partisinden ihraç edilen üyelerle birlikte Milletvekili Kavuncu ile toplantı yaptıklarını açıkladılar. Ben böyle bir toplantının yapılacağına inanmıyor, düşünmüyorum. İhtimal dahi vermiyorum.

BAŞLARINDAKİ FETÖCÜ KİM?

Başlarında, yanlarında benim bildiğim FETÖ’den damga yemiş birisini almışlar tamamen Fetö ağzıyla, Fetö manevralarıyla benim üzerime gelmeye çalışıyorlar. Böylesine menfaat birliktelikleriyle mücadele etmek öylesine zor ki benim Allah’a şükür alnım açık, başım dik.

GES KONUSU

Güneş enerjisi santrali konusunda benden önceki belediye başkanı tarafından lisansı alınmış. Alan uygun gülmediği için yeri değiştirildi. Biz GES’i yapmak istiyoruz. Bunun için borçlanma limitimiz yetmiyor. Sayın Erol Kavuncu’nun limitimizi artırmaya gücü yetiyorsa bunun muhatabı benim. Kapım kendilerine sonuna kadar açık. Elini öperim bize yardımcı olursa…

AK PARTİLİ BELEDİYE ÇALIŞANLARINI İŞTEN ÇIKARMAMI İSTEDİLER

Buradan Ak Partili meclis üyelerine bir serzenişte bulunacağım. İhraç edilen muhalif MHP’li belediye meclis üyeleri ihraç öncesi benden Ak Partili belediye çalışanlarını işten çıkarmamı istediler. Ak Partili belediye çalışanlarını işten çıkarmamı isteyen kişilerle omuz omuzasınız Sayın Ak Partili meclis üyeleri. Bunların hepsinin belgeleri var. Yalanlanıyorsa ispatlamaya hazırım.”

BAŞKANLIĞIN DÜŞÜRÜLMESİ REDDEDİLDİ

Belediye Başkanı Ali Sülük belediye başkanlığının düşürülmesine gerek olmadığına dair belgenin 2021 yılının 10. Ayında kendisine ulaştığını ve ilk defa burada açıkladığını söyleyerek “beni sevenlere müjde, sevmeyenlere kapak olsun” dedi.

SUYA YÜZDE YÜZ ZAM SÖZ KONUSU DEĞİL, ÇARPITMA VE POLEMİK OLUŞTURMA ÇABASI VAR

Belediye Başkanı Ali Sülük suya yüzde yüz zammın söz konusu olmadığını, resmi gazetede yayınlanan katı atıkla ilgili yasal yaptırımın uygulanmasına yönelik bir durum olduğunu, bunun topluma yanlış lanse edildiğini söyledi.

Yaklaşık 1 saat süren basın toplantısında birçok konuya açıklık getiren Belediye Başkanı Ali Sülük’ün açıklamalarının video kayıtları Çorum ve İskilip Facebook gruplarında paylaşıldı.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ