SUNGURLULU MUHTARLARDAN CEYLAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
KAVUNCU, BİNALİ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

BELEDİYE BAŞKANINDAN FLAŞ AÇIKLAMALAR!

Anasayfa   /    Siyaset    /    KAVUNCU, BİNALİ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

KAVUNCU, BİNALİ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

AK Parti Çorum Milletvekili Erol Kavcuncu, partisinin genel merkezinde AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’ı ziyaret etti.

SİYASET      18 Mart 2022 - 14:38     0

KAVUNCU, BİNALİ YILDIRIM İLE GÖRÜŞTÜ

 

Ülke ve dünya gündemi ve Çorum üzerine yapılan görüşmeye ilişkin açıklama yapan Milletvekili Kavuncu, “Oldukça verimli geçen ziyaretimizde, Sayın Başkanımızı Çorum'umuza davet ettim. Davetimizi memnuniyetle kabul eden Başkanımız, önümüzdeki günlerde bir program dahilinde Çorum’a geleceklerini ifade ettiler. Kıymetli son Başbakanımız, Genel Başkan Vekilimize; bulundukları bütün görevlerde ülkemize, bölgemize ve özellikle ilimize ulaşım yatırımları Kırkdilim tünelleri, hızlı tren projemiz konuları başta olmak üzere şehrimize kazandırdıkları sayısız yatırım ve hizmetler için hemşehrilerimiz ve teskilatımız adına teşekkürlerimizi sundum.”dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ