BAŞKAN, ALPARSLAN TÜRKEŞ İÇİN HELVA İKRAM ETTİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOĞUNLUK OLUŞMADI

Ceylan, Gençlerle İftarda Buluştu.

Anasayfa   /    Siyaset    /    BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOĞUNLUK OLUŞMADI

BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOĞUNLUK OLUŞMADI

NİSAN AYI TOPLANTISININ 3 GÜN İÇİNDE YAPILMASI GEREKİYOR

SİYASET      04 Nisan 2022 - 15:58     0

BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOĞUNLUK OLUŞMADI

 

Bu gün saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan kritik Nisan Ayı Olağan Meclis toplantısı gereken çoğunluk sağlanamadığı için yapılamadı.

Toplantıya Milliyetçi Hareket Partili Belediye Meclis Üyeleri Hatun Çam ve Murat Kiraz katıldı.

MUHALİF ÜYELER KATILMADI

Muhalif olarak bilinen diğer meclis üyelerinin mazeret beyan etmeden toplantıya katılmaması, üye salt çoğunluğun oluşmaması nedeniyle meclis toplantısı 5 Nisan 2022 Salı günü saat 14.00’e ertelendi. Yasa gereği Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısının 3 gün içinde yapılması gerekiyor.

Belediye Başkanı Ali Sülük, gerekli duyurunun yapıldığını, Faaliyet Raporunun onaylanması, encümen ve komisyonların oluşturulması gibi kanuni zorunlulukların meclisin toplanamaması nedeniyle yerine getirilemediğini belirterek toplantıya mazeretsiz katılmayan üyeler hakkında meclis üyeliklerinin düşürülmesi için yasal süreç başlatacağını söyledi.

NİSAN AYI TOPLANTISININ 3 GÜN İÇİNDE YAPILMASI GEREKİYOR

İlgili belediye kanununa göre Nisan ayı olağan meclis toplantısının 3 gün içinde yapılması zorunluluğu bulunuyor. Bu nedenle Belediye Başkanı Ali Sülük toplantının yarın (5 Nisan 2022) saat 14.00’te Belediye Meclis Salonunda toplanılması çağrısında bulundu.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ