BELEDİYE MECLİSİNDE ÇOĞUNLUK OLUŞMADI

Okuduğunuz haber
CEYLAN, GENÇLERLE İFTARDA BULUŞTU.

ŞEHİR PARKININ ADI ALPARSLAN TÜRKEŞ PARKI OLARAK DEĞİŞTİRİLDİ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    Ceylan, Gençlerle İftarda Buluştu.

Ceylan, Gençlerle İftarda Buluştu.

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, yeni restore yapılarak turizme kazandırılan Velipaşa Hanı’nda Ramazan ayının 3. Gününde iftar sofrasında gençleri ağırladı.

YAŞAM      05 Nisan 2022 - 15:00     0

Ceylan, Gençlerle İftarda Buluştu.

 

Gençlerle bir araya gelmekten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Ceylan, “Gönül coğrafyamızın bereketi; birlik ve beraberlik içerisinde paylaşmaktan geçer. Gönülden gönüle ulaşan sevgilerde unutmak yoktur, Bizlerin gönlünde her zaman yeriniz var” dedi.

Sözlerine Ramazan ayının birlik, beraberlik, kardeşlik ve huzur getirmesini dileyerek başlayan Milletvekili Ceylan, Ramazan ayının bereketini gençlerle birlikte yaşamanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Her fırsatta gençlerle bir araya gelmeye, onlarla sohbet etmeye, onları dinlemeye büyük önem verdiğini ifade eden Milletvekili Ceylan, “Çünkü biz gücümüzü, heyecanımızı gençlikten alıyoruz. Milletimizin geçmişten bugüne verdiği mücadelede gençlerimiz hep önde oldu, öncü oldu. Yarının büyük ve güçlü Türkiye'sinin önderleri ve mirasçıları da yine gençler olacaktır. Sizlere müreffeh ve güçlü bir ülke bırakmak için var gücümüzle çalışıyoruz. İnanıyorum ki sizler de devraldığınız bayrağı çok daha ilerilere taşıyacaksınız. Yaşamın her alanında yapacağınız tercihlerin, alacağınız kararların kişisel hayatınızla birlikte ülkemizin geleceğini de inşa edeceğini unutmayın. Sizlere güveniyoruz. Sizlere inanıyoruz. Sizlerle gurur duyuyoruz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde 2023'e, 2053'e, 2071'e güçlü ve büyük Türkiye'ye gençlerle kavuşacağına vurgu yapan Milletvekili Ceylan, “Unutulmamalıdır ki; vatanı olmayanın özgürlüğü olmaz, özgürlüğü olmayanın onuru kalmaz, onuru kalmayanın da başına her türlü musibet gelir. Allah sizden razı olsun, Allah bizi size mahcup etmesin. Allah bizi ülkemize, milletimize mahcup etmesin. Allah bizi gelecek nesillere mahcup etmesin” şeklinde konuştu.

Programda Ceylan'a İl Belediye Başkanı Halil İbrahim Aşgın, İl Belediye Meclis Üyesi Bülent Özdoğan, İl Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Fatih Temur, İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcıları Onur Civan, Salih Çam ve Üniak Başkanı Seren Ökmen eşlik etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ