CEVİZ ORMANI PROJESİ HAYATA GEÇİRİLDİ

Okuduğunuz haber
BELEDİYE MECLİSİNDEN HALK-ET KARARI

CEYLAN DODURGA’YA YERLEŞEN DEPREMZEDE AİLE İLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYE MECLİSİNDEN HALK-ET KARARI

BELEDİYE MECLİSİNDEN HALK-ET KARARI

İskilip Belediyesi Mart ayı olağan meclis toplantısı yapıldı. Meclis toplantısına Belediyenin Halk-Et kararı damgasını vurdu.

GÜNDEM      03 Mart 2023 - 15:54     0

BELEDİYE MECLİSİNDEN HALK-ET KARARI

 

AMACIMIZ KASAP ESNAFIYLA REKABET ETMEK KESİNLİKLE DEĞİL!

Belediye Başkanı konu ile ilgili olarak meclis üyelerini bilgilendirdi. Başkan; “Amacımız kasap esnafıyla rekabet etmek kesinlikle değil. Fakat İlçe Tarım Müdürlüğümden bu yana kasap esnafından iyi niyetli bir tavır görmedik.

DENETİMSİZ KESİMLER YAPILIYOR

Hala denetimsiz kesimler yapılıyor. Anormal fahiş fiyat artırımları devam ediyor. Bu konuda belediye olarak kendilerini defalarca uyarmamıza, İlçe Tarım Müdürlüğü ile kontrole gitmemize rağmen yüksek fiyatla ürün satılıyor. Bürokratik anlamda denetim İlçe Tarım Müdürlüğüne ait.

HALA MÜHÜRSÜZ VE FAHİŞ FİYATLA ET SATMA GAYRETİ İÇİNDELER

Bütün kontrollerimize rağmen mezbahada kesim yaptıramıyoruz. Bütün denetimlerimize rağmen hala denetimsiz kesimler yapıyorlar. Hala mühürsüz et satma gayreti içindeler.

RAMAZANLA BİRLİKTE HALKIMIZA UCUZ, KALİTELİ, TEMİZ ET YEDİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Burada halkımıza bir nebze olsun özellikle Ramazan ayı başlangıcı ile birlikte ucuz, kaliteli, sağlam, temiz et yedirmek için girişimde bulunmayı amaçladık.

HİZMET BELEDİYE ŞİRKETİ ARACILIĞI İLE VERİLECEK

Bildiğiniz gibi Belediyemizin yüzde yüzü olan Limited şirketimiz var. Bütün bunların önüne geçebilmek üzere Halk-Et açmaya çalışıyoruz” dedi.

Halk Et açma konusunda Belediye şirketinde sermaye artırılması maddesi mecliste oylandı. Karar oy birliği ile kabul edildi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ