KAYMAKAM VURAL GÖREVE BAŞLADI

Okuduğunuz haber
BELEDİYE ÜRÜN ÇEŞİDİNİ ÇOĞALTTI

“Ecdâdımızın heybeti ma'rûf-ı cihândır, Fıtrat değişir sanma! Bu kan yine o kandır!”

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    BELEDİYE ÜRÜN ÇEŞİDİNİ ÇOĞALTTI

BELEDİYE ÜRÜN ÇEŞİDİNİ ÇOĞALTTI

Üretken Belediyeciliğe vurgu yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük kolonya ve lokumun yanında organik reçel çeşitlerinin, Taşbaskı Gemlik Zeytini, Soğuk Sıkım Natürel filtreli Zeytinyağı ve coğrafi işareti alınan İskilip Turşusunun da Belediye standında yerini alacağını söyledi.

KÜLTÜR VE SANAT      25 Agustos 2022 - 21:35     0

BELEDİYE ÜRÜN ÇEŞİDİNİ ÇOĞALTTI

 

İskilip Belediyesi organik İskilip Çileği kolonyasından sonra İskilip Çileği lokumunu da ürettiğini ve ürünlerin festival boyunca belediyenin açacağı stantta bulunacağı duyurusunda bulunmuştu. Üretken Belediyeciliğe vurgu yapan İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük kolonya ve lokumun yanında organik reçel çeşitlerinin, Taşbaskı Gemlik Zeytini, Soğuk Sıkım Natürel filtreli Zeytinyağı ve coğrafi işareti alınan İskilip Turşusunun da Belediye standında yerini alacağını söyledi.

Başkan Sülük yaptığı açıklamada; “Üretken Belediyecilik Anlayışıyla halkımızın beğenisine sunduğumuz İskilip Çileği Kolonyası ve Lokumundan sonra şimdi de Organik reçel çeşitlerimiz, Taşbaskı Gemlik Zeytini, Soğuk Sıkım Natürel Filtreli Zeytinyağı ve Coğrafi İşaretli İskilip Turşumuz Festival boyunca Belediyemiz standında yerlerini alacaklar” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ