CEYLAN “YATIRIMLAR 600 MİLYON LİRAYI AŞTI”

Okuduğunuz haber
BELEDİYEDE YILIN İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

KAYMAKAM İMZALADI, OSB İÇİN İLK RESMİ ADIM ATILDI

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYEDE YILIN İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

BELEDİYEDE YILIN İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük birim amirleri ile 2023 yılının ilk değerlendirme, planlama ve istişare toplantısını gerçekleştirdi.

GÜNDEM      04 Ocak 2023 - 13:43     0

BELEDİYEDE YILIN İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 

Başkan Sülük rutin belediye hizmetlerinin kalitesinin artırılması yanında 2023 yılında gerçekleştirilecek projeler hakkında görüş alış verişinde bulunarak bu projelerle ilgili birimlere gerekli talimatları verdi.

2023’TE ÇOK SAYIDA HİZMET VE YATIRIM DEVREYE GİRECEK

Önceki yıllar gibi 2023 yılında da yoğun tempo ile hizmet vermeye çalışacaklarını söyleyen Belediye Başkanı Ali Sülük toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “2023 Yılı ilk birim amirleri toplantısını gerçekleştirdik.

BAŞKAN SÜLÜK BİRİMLERE GEREKLİ TALİMATLARI VERDİ

2023 Yılında devam eden ve yapılması planlanan (Gençlik Merkezi, Yüzme Havuzu, Güreş Eğitim Merkezi, Yüksekokul İnşaatı, Asfalt Plenti Üretim Tesisi, Ceviz Bahçeleri Projesi, Sakarya İlkokulu Restorasyon Projesi, Sokak Sağlıklaştırma Projeleri, Eski Cezaevi Millet Bahçesi Projesi, Ağaçlandırma ve Şehiriçi Peyzaj Projeleri) hakkında personellerimle istişarelerde bulunarak gerekli talimatları verdik.

Göreve geldiğimiz anda ilkini yaptığımız, Geleneksel hale gelen; Dördüncüsünü Düzenleyeceğimiz Dolma, Turşu, Çilek Festivali ve Karakucak Güreşleri görüş alışverişinde bulunduk” dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ