BELEDİYEDE YILIN İLK DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Okuduğunuz haber
KAYMAKAM İMZALADI, OSB İÇİN İLK RESMİ ADIM ATILDI

İSKİLİP İTFAİYESİ 2022’TE 117 OLAYA MÜDAHALE ETTİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    KAYMAKAM İMZALADI, OSB İÇİN İLK RESMİ ADIM ATILDI

KAYMAKAM İMZALADI, OSB İÇİN İLK RESMİ ADIM ATILDI

DERNEĞİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SÜLÜK OLDU

EKONOMİ      05 Ocak 2023 - 15:56     0

KAYMAKAM İMZALADI, OSB İÇİN İLK RESMİ ADIM ATILDI

 

Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük’ün destekleri ile İskilip’e Organize Sanayi Bölgesi kurulumu için kararlı adımlar atılıyor.

KURUCULAR KURULU OLUŞTURULDU

Bu çerçevede ilk olarak, Bakanlıkça formatı belirtilen kuruluş protokolü gereğince, Ali Sülük, Fikret Kısar, Abdurrahman İstanbulluoğlu, İsmet Uslu, Selami Koçyiğit, Mürsel Sözer, Ali Baykal’dan oluşan Kurucular Kurulu oluşturuldu.

SANAYİCİ VE İŞADAMLARI DERNEĞİ KURULDU

İskilip’e OSB kurulumu için gerekli olan İskilip Sanayici ve İş Adamları Derneğinin Yönetim Kurulu ’da oluşturuldu. Derneğin tüzüğünü Kaymakam Yunus Emre Vural imzalayarak ilk resmi adım atılmış oldu.

DERNEĞİN YÖNETİM KURULU BAŞKANI ALİ SÜLÜK OLDU

Derneğin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sülük, Başkan Yardımcısı Fikret Kısar, Dernek Sekreteri Abdurrahman İstanbulluoğlu, Saymanı ise İsmet Uslu oldu.

İLGİLİ KİŞİ, KURUM VE KURULUŞLARLA GÖRÜŞMELERE BAŞLANIYOR

Dernek Başkan Yardımcısı Fikret Kısar; “İskilip’e Organize Sanayi Bölgesi yapımı için kurulan derneğimiz icra kurulundan oluşmaktadır. Bu vesile ile Kaymakam Sayın Yunus Emre Vural’da derneğimizin tüzüğünü imzaladı. İlk resmi adımı attık. Siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının da desteklerini aldık. Yönetimimiz Çorum ve Ankara’da ilgili kişi, kurum ve kuruluşlarla görüşmelere başlayacaktır” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ