CAMİLERİMİZ ÇOCUKLARLA, GENÇLERLE DAHA GÜZEL

Okuduğunuz haber
BELEDİYENİN BURSA’DA TANITIM ATAĞI

CEYLAN’DAN “ATA SPORUMUZ GÜREŞİMİZE DESTEK”

Anasayfa   /    Gündem    /    BELEDİYENİN BURSA’DA TANITIM ATAĞI

BELEDİYENİN BURSA’DA TANITIM ATAĞI

ALİ SÜLÜK; “TÜM HEMŞERİLERİMİ VE BURSA HALKINI BEKLİYORUZ.”

GÜNDEM      05 Ekim 2022 - 16:42     0

BELEDİYENİN BURSA’DA TANITIM ATAĞI

 

İskilip Belediyesi Bursa İl Dernekler Federasyonu (BİLDEF) tarafından her yıl organize edilen, Türkiye genelinden çok sayıda il ve ilçenin katıldığı, yoğun ilgi gören Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri’ne iştirak ederek stant açtı.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

Başta yöresel ürünler olmak üzere çok sayıda tanıtım materyali ile etkinliğe katılan İskilip Belediyesi standı Bursa’da yaşayan İskilipliler, Bursalılar ve ziyaretçilerden yoğun ilgi görüyor. Organizasyon 5-9 Ekim tarihleri arasında devam edecek.  

ALİ SÜLÜK; “TÜM HEMŞERİLERİMİ VE BURSA HALKINI BEKLİYORUZ.”

Konuyla ilgili olarak İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Bursa İl Dernekleri Federasyonu (BİLDEF) tarafından 5-9 Ekim tarihleri arasında bu yıl 5.’si düzenlenen Bursa Anadolu Turizm ve Tanıtım Günleri, Bugün Bursa Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde başladı. Üretken Belediyecilik anlayışıyla çıktığımız bu yolda, İlçemizi tanıtmak ve belediyemiz ve kadın girişim kooperatifi tarafından üretilen yöresel ürünlerimizi lezzetlerimizi tanıtacağımız kültür şöleni havasında geçecek tanıtım günlerine tüm hemşerilerimi davet ediyor ve desteklerini bekliyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ