KARATEPE VE OLUKLU DOĞALGAZA KAVUŞUYOR

Okuduğunuz haber
BİRİM AMİRLERİ İLE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

İSKİLİP, 4 BÜYÜK İLÇEYİ GERİDE BIRAKTI

Anasayfa   /    Gündem    /    BİRİM AMİRLERİ İLE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

BİRİM AMİRLERİ İLE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Belediye Başkanı Ali Sülük birim amirleriyle istişare toplantısı yaparak Mayıs ayı içinde yapılan çalışmaları değerlendirdi.

GÜNDEM      30 Mayis 2023 - 13:05     0

BİRİM AMİRLERİ İLE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

 

ÇALIŞMALAR HAKKINDA DETAYLI BİLGİLER ALDI

Belediye Meclis Salonunda birim amirleriyle bir araya gelen Başkan Ali Sülük, yapılan ve yapımı devam eden ve yapılacak olan çalışmalar hakkında istişarelerde bulundu.

ÇALIŞMALARIN HIZLANDIRILMASI TALİMATI VERDİ

Birim amirlerinden yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan, çalışmaların hızlandırılması doğrultusunda talimatlar verdi.

HAYVAN PAZARI HİZMETE AÇILDI

Toplantıya ilişkin açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük “Birim amirlerimizle Mayıs ayı değerlendirme ve istişare toplantımızı gerçekleştirdik. Toplantıda ay içerisindeki yaptığımız çalışmalar değerlendirildi. Yaklaşan Kurban Bayramı vesilesiyle Hayvan pazarımızı halkımızın hizmetine açtık. Vatandaşlarımızın huzur içinde bir bayram geçirebilmeleri için gerekli çalışmaları yürütüyoruz” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ