BİRİM AMİRLERİ İLE İSTİŞARE VE DEĞERLENDİRME TOPLANTISI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP, 4 BÜYÜK İLÇEYİ GERİDE BIRAKTI

AHLATCI KAYDINI YAPTIRDI

Anasayfa   /    Siyaset    /    İSKİLİP, 4 BÜYÜK İLÇEYİ GERİDE BIRAKTI

İSKİLİP, 4 BÜYÜK İLÇEYİ GERİDE BIRAKTI

İskilip, 28 Mayıs’ta yapılan Cumhurbaşkanlığı ikinci tur seçimlerinde yüzde 80,02 oranında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a verdiği oy oranıyla Alaca, Osmancık ve Sungurlu ilçelerini geride bıraktı.

SİYASET      30 Mayis 2023 - 13:47     0

İSKİLİP, 4 BÜYÜK İLÇEYİ GERİDE BIRAKTI

 

Buna göre; dört büyük ilçeden İskilip yüzde 80,02 oyla ilk sırayı alırken Alaca yüzde 70,57, Osmancık yüzde 70,93, Sungurlu yüzde 73,04 oranında Erdoğan’a oy verdi.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük seçim sonuçları ile ilgili yaptığı açıklamada; “2023 Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçiminin yüksek oy oranı ile kazanılması için var gücümüzle çalışarak üzerimize düşen tüm desteği verdik. Çalışmalarımızın olumlu sonuçlarını almış olmaktan mutluyuz. Milliyetçi Hareket Partimize, İttifak paydaşı olan Ak Parti, Yeniden Refah Partisi yönetimlerine, ülkücü camiamız ile tüm İskilip halkına teşekkür eder, şükranlarımı sunarım" dedi

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ