İSKİLİP, 4 BÜYÜK İLÇEYİ GERİDE BIRAKTI

Okuduğunuz haber
AHLATCI KAYDINI YAPTIRDI

MİNİK ÖĞRENCİLERİN YIL SONU ETKİNLİKLERİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

Anasayfa   /    Siyaset    /    AHLATCI KAYDINI YAPTIRDI

AHLATCI KAYDINI YAPTIRDI

AK Parti'den 28. Dönem Çorum Milletvekili seçilen Av. Yusuf Ahlatcı, bugün Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kaydını yaptırdı.

SİYASET      30 Mayis 2023 - 15:43     0

AHLATCI KAYDINI YAPTIRDI

 

Meclis çalışanları ve ulusal basın organlarına leblebi ikramında bulunan Ahlatcı, ayrıca sosyal medya hesaplarından da sevincini paylaştı.

ŞİMDİ MEMLEKETİMİZ VE VATANDAŞLARIMIZ İÇİN ÇALIŞMA VAKTİ

"Bugün, Çorum'umuzu temsilen 28. Dönem Milletvekili olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi'nde kaydımızı yaptırdık. Hamd olsun! Seçimlerimiz bitti ve şimdi memleketimiz için, tüm vatandaşlarımız için çalışma vakti geldi. Birlik ve beraberlik içinde, 28. Dönemde tüm Çorum'un vekili olarak hizmet edeceğiz. Ankara'da, memleketimiz Çorum'a ve tüm Türkiye'ye hizmet için var gücümüzle çalışacağız."

TÜRKİYE YÜZYILI'NIN EN DEĞERLİ İLİ ÇORUM VE ÇORUMLULAR OLACAKTIR

Ahlatcı ayrıca, memleketinin layık olduğu tüm hizmetleri yerine getirmek için sivil toplum kuruluşları ve vatandaşlarla birlikte çalışacaklarını belirtti. "Artık Çorum için şahlanma vakti. Başlayan #TürkiyeYüzyılı'nın en değerli ili Çorum ve Çorumlular olacaktır" diyen Ahlatcı, Çorum'un daha da ileriye taşınması ve halkının refahının artması için çalışmalarına hızlıca başladı.

VAR GÜCÜMLE ÇALIŞACAĞIM

Yusuf Ahlatcı, Çorum'u en iyi şekilde temsil edeceğini ve Ankara'da Çorum'un sesini güçlü ve etkili bir şekilde duyuracağını ve Türkiye'ye hizmet etmek için var gücüyle çalışacağını ifade etti.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ