AHLATCI KAYDINI YAPTIRDI

Okuduğunuz haber
MİNİK ÖĞRENCİLERİN YIL SONU ETKİNLİKLERİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

KAYMAKAMLIKTA HALK GÜNÜ TOPLANTISI

Anasayfa   /    Eğitim    /    MİNİK ÖĞRENCİLERİN YIL SONU ETKİNLİKLERİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

MİNİK ÖĞRENCİLERİN YIL SONU ETKİNLİKLERİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

İskilip Anaokulu tarafından yıl sonu dolayısıyla İskilip Öğretmenevi toplantı salonunda mezuniyet programı düzenlendi. Programda öğrenciler tarafından birbirinden güzel etkinlikler sahnelendi.

EĞİTİM      31 Mayis 2023 - 00:34     0

MİNİK ÖĞRENCİLERİN YIL SONU ETKİNLİKLERİ BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

MEZUN OLAN ÖĞRENCİLER KEP ATTI

Mezun olan öğrencilerin sergilediği gösteriler ilgi ve beğeni ile takip edildi. Minik öğrenciler eğitimlerinin ilk yılının heyecanı ile mezuniyet töreninde kep attılar.

ETKİNLİKLER TAKDİR TOPLADI

Kaymakam Yunus Emre Vural ve Belediye Başkanı Ali Sülük takdir toplayan program dolayısıyla okul yönetimini, öğretmenlerini ve öğrencileri tebrik ettiler.  

Programa Kaymakam Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, Milli Eğitim Müdürü Murat Ecer, Okul Müdürü Rümeysa Düşün, Şube Müdürleri, öğretmenler, öğrenci velileri katıldılar.

ALİ SÜLÜK “GELECEĞİMİZİN TEMİNATI ÇOCUKLARIMIZI KUTLUYORUM”

Katılan herkesin takdirini toplayan Anaokulu öğrencilerin programı hakkında açıklamada bulunan Belediye Başkanı Ali Sülük “İskilip Anaokulu tarafından, Öğretmenevi konferans salonunda düzenlenen miniklerimizin yılsonu gösterisine Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte katıldık. Geleceğimizin teminatı, yarınlarımızı kutluyorum. Emeği geçen herkese teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ