Okuduğunuz haber
ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

TALİP EKEN ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Anasayfa   /    Gündem    /    ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

İskilip’te Çanakkale Zaferinin 108. Yılı düzenlenen programla anıldı. Programa, Kaymakam Vekili Yunus Emre Bozkurtoğlu, , Belediye Başkan Vekili Hatun Çam, İlçe Garnizon Komutanı Cem Sever, İlçe Milli Eğitim Müdürü Murat Acer, Emniyet Müdürü Önder İstanbul, ilçe Jandarma Komutanı Hakan Güven, İlçe Müftüsü Şuayip Güllü, STK ve Siyasi Partilerin Başkanları, daire amirleri, öğretmen, öğrenciler ve şehit yakınları ile İskilipliler katıldı.

GÜNDEM      18 Mart 2023 - 15:39     0

ÇANAKKALE ZAFERİNİN 108. YILINDA ŞEHİTLERİMİZ ANILDI

 

Anma programı Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk sunulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı tarih öğretmeni İsa Bardakçı yaptı.

Buradaki programın ardından İskilip Hacı Karani Mezarlığında bulunan şehit mezarları ziyaret edilerek dualar okundu.

Öğretmenevi toplantı salonunda İskilip Akşemseddin Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan “ Çanakkale Zaferi” adlı tiyatro oyunu sergilendi.

ALİ SÜLÜK; “TÜM ŞEHİTLERİMİZİ RAHMET VE MİNNETLE ANIYORUZ”

Belediye Başkanı Ali Sülük bir destanın yazılışının 108. Yılı dolayısıyla yayınladığı mesajda; “Kaymakam Vekilimiz Yunus Emre Bozkurtoğlu, Belediye Başkan Vekilim Hatun Çam, Siyasi Parti temsilcileri, STK’lar, Daire Amirleri ve vatandaşlarımız ile birlikte Şehit kabirleri ziyaret edildi, dualar okundu. Anma etkinlikleri Öğretmenevi Konferans Salonunda öğrencilerimiz tarafından hazırlanan programla son buldu.

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 108. Yıl dönümünde başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Tüm Şehit ve Gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ