İSKİLİP TURŞUSU İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Okuduğunuz haber
CEYLAN; "100 YILIN YATIRIMI İKİ AYA BİTİYOR!"

MİMAR SİNAN’A SAĞLIK MERKEZİ YAPILIYOR

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    CEYLAN; "100 YILIN YATIRIMI İKİ AYA BİTİYOR!"

CEYLAN; "100 YILIN YATIRIMI İKİ AYA BİTİYOR!"

Çorum’da “100 yılın yatırımı” olarak nitelendirilen Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi, 2022 yılı sonunda hizmete açılacak.

BÖLGE HABERLERİ      01 Kasim 2022 - 14:56     0

CEYLAN;

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan,beraberindeki heyetle ve hastane yöneticileriyle birlikte yüzde 90’ı tamamlanan merkezde incelemelerde bulundu.

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde Ev Hemodiyalizi Ünitesi’nin açılışına katılan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, AK Parti Milletvekili ve Adalet Komisyonu Üyesi Av. Oğuzhan Kaya, AK Parti İl Başkanı Av. Yusuf Ahlatcı ve İl Genel Meclis Başkanı Mehmet Bektaş hastane bahçesinde yapımı devam eden Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’ni ziyaret etti.

Binası İl Özel İdaresi tarafından yapılan binanın yüzde 90’ının tamamlandığı ifade edildi. Heyet, ilk olarak merkezin inşaatında incelemelerde bulundu. Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, beraberindeki heyetle işçiler ve yüklenici firma ile görüşerek çalışmalarla ilgili son bilgileri aldı.

Daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulunan AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, İl Özel İdaresi’nin bugüne kadar 50 milyon lira harcandığını, toplamda binanın 75 milyon liraya mal olacağını belirtti.

Milletvekili Ceylan, Sağlık Bakanlığının yapacağı cihaz alımlarıyla birlikte Çorum’a 250-300 milyon liralık bir yatırımı kazandırmış olacaklarını vurguladı.

 

YILSONU TAMAMLANACAK

Ziyarette Milletvekili Ceylan’ın sorusu üzerine Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Sinan Zehir, yılsonu itibariyle hizmet vermeye başlayabileceklerini söyledi.

Milletvekili Ceylan,"Merkezle ilgili genel bilgileri vererek Çorum’a hayırlı olmasını temenni etti.

Donatılarıyla birlikte toplamda yaklaşık 250-300 milyon liraya mal olacak proje kapsamında 570 metrekare kemoterapi salonu, 230 metrekare yemekhane, mescit ve bebek bakım odaları ile lavabolar yer alacak.

Merkezde 76 oda, üç bekleme alanı ve 15 adet özel tedavi alanı bulunacak. Kemoterapi odalarında 34 adet yatağın bulunacağı merkeze ihtiyaç halinde 21 yatak daha ilave edilebilecek."dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ