İSKİLİP’TE CUMHURİYET BAYRAMI KUTLAMALARI

Okuduğunuz haber
İSKİLİP TURŞUSU İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

CEYLAN; "100 YILIN YATIRIMI İKİ AYA BİTİYOR!"

Anasayfa   /    Ekonomi    /    İSKİLİP TURŞUSU İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İSKİLİP TURŞUSU İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

İSKİLİP TURŞUSUNUN TARIM KREDİ MARKETLERDE SATILMASI İÇİN YOL HARİTASI BELİRLENİYOR.

EKONOMİ      01 Kasim 2022 - 00:50     0

İSKİLİP TURŞUSU İÇİN DEĞERLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

 

İSKİLİP TURŞUSUNUN TARIM KREDİ MARKETLERDE SATILMASI İÇİN YOL HARİTASI BELİRLENİYOR.

Yöresel, organik ve coğrafi işaretli İskilip Turşusunun Tarım Kredi Kooperatiflerinin raflarında yer alması için çalışmalar kararlılıkla devam ediyor.

GENİŞ KATILIMLI İLK TOPLANTI YAPILDI

Bu çerçevede Belediye Meclis Salonunda İskilip Kaymakamı Yunus Emre Vural, Belediye Başkanı Ali Sülük, İlçe Tarım Müdürü Murat Karaslan, İskilip Ziraat Odası ile İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumu temsilcileri, Yöresel Ürünler Kadın Kooperatifi üyeleri, Belediye Meclisinin hanım üyeleri Fatma Selvi ve Hatun Çam ile değerlendirme toplantısı yapıldı.

İSKİLİP EKONOMİSİNE CİDDİ KATKI SAĞLANACAK

Toplantıda İskilip Turşusunun Tarım Kredi marketlerde satılması için izlenecek yol ve atılacak adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Başta kadın girişimciler olmak üzere üreticilere ve dolayısıyla İskilip ekonomisine ciddi katkı sağlayacak turşunun hammaddeden fabrikanın kapasitesinin artırılması, hammadde yetiştiriciliğinin teşviki konusunda detaylı değerlendirmeler yapıldı.

DİĞER YÖRESEL ÜRÜNLER İÇİNDE PAZARLAMA PLANLAMALARI YAPILIYOR

İskilip Turşusundan sonra diğer yöresel ürünler içinde benzer pazarlama çalışmaların yapılacağını beyan eden İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük toplantı sonrası yaptığı açıklamada; “Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte, İskilip İlçe Tarım Müdürü Murat Karaslan, İskilip Ziraat Odası ile İskilip Açık Ceza İnfaz Kurumu temsilcileri, Yöresel Ürünler Kadın Kooperatifi üyelerimiz, Belediye Meclis Üyeleri  Hatun Çam ve Fatma Selvi hanımefendilerin katılımları ile İskilip Turşusunun Tarım Kredi marketlerde satılması için izleyeceğimiz yol ve atacağımız adımları değerlendirdik.

TURŞULUK HAMMADDE YETİŞTİRİCİLİĞİNİN ARTIRILMASI PLANLANIYOR

İskilip çevresinde turşuluk hammadde yetiştiriciliğinin artırılmasının planlanması, Turşu Fabrikasının kapasitesinin artırılması konuları ele alınarak ilk toplantımızı gerçekleştirdik. Çiftçilerimiz, kadınlarımız, gençlerimiz ve ilçem adına güzel çalışmalar olacağına inanıyorum” dedi.

İskilipost

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ