VALİ ÇİFTÇİ’DEN BAŞKAN ALİ SÜLÜK’E “ŞÜKRAN BELGESİ”

Okuduğunuz haber
CEYLAN BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

HALİME POLAT TÜRKİYE 3.SÜ

Anasayfa   /    Sağlık    /    CEYLAN BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

CEYLAN BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

AK Parti Çorum Milletvekili ve MKYK Üyesi Ahmet Sami Ceylan, engelli bir vatandaşın daha akülü araç talebini yerine getirdi.

SAĞLIK      31 Mart 2023 - 17:34     0

CEYLAN BİR ENGELLİYİ DAHA SEVİNDİRDİ

 

Meclisteki çalışmalarının yanı sıra Çorum’da vatandaşların talepleriyle sık sık ilgilenen, sorun ve taleplerin çözümleri için büyük çaba sarf eden  Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Ortaköy’de yaşayağn Sezgin Kılağuz’un kızı Nazili Kılağuz’un akülü araç talebini geri çevirmedi.

AK Parti Ortaköy İlçe Başkanı Yusuf Özdemircan, Ceylan’ın gönderdiği akülü aracı aileye teslim etti.

Aileyle video-konferans yöntemiyle görüşen Milletvekili Ceylan, “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde engelli kardeşlerimizin hayatın her alanında aktif olarak yer almalarını sağlamaya devam ediyoruz.  Bu dünyada her birimizin engelli konumuna düşebileceğinin bilinciyle, engelli kardeşlerimizin hayatlarını daha da kolaylaştırmak, onların toplumla daha da bütünleşmelerini sağlamak, geleceğe umutla bakan bireyler olmalarına destek olmaya özen gösteriyoruz.  Fiziki engelleri sevgiyle paylaşarak, el ele vererek hep beraber aşıyoruz. Engelli vatandaşlarımızın bizim gönlümüzde ve kalbimizde ayrı bir yeri var. Mevlam, yaşama sevinci ile hayata tutunan vatandaşlarımıza ve sizlere sağlık, sıhhat ve afiyet içerisinde bir ömür sürmeyi nasip eylesin” dedi.

Aileden hayır duası isteyen Ceylan, “Bir engelli vatandaşımızın daha engelsiz bir hayat sürebilmesine vesile olmaktan mutluluk duyuyoruz. Siz değerli hemşehrilerimizden istediğimiz tek bir şey var. O da Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dan ve bizlerden hayr dualarınızı eksik etmeyin” ifadelerini kullandı.

İlçe Başkanı Yusuf Özdemircan ise “Kıymetli vekilimiz Ahmet Sami Ceylan hiç ikiletmeden Nazili kızımıza hediye gönderdi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz. Allah, Cumhurbaşkanımızı ve sizleri başımızdan eksik etmesin ve devletimize zeval vermesin”temennilerini iletti.

Sevinci gözlerinden okunan Nazili Kılağuz ise “Vekilimiz Ahmet Sami Ceylan’a beni bu dertten kurtardığın için çok teşekkür ediyorum. Yaradan Mevlam her zaman yar ve yardımcınız olsun. Başımızdan sizleri eksik etmesin” diye konuştu.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ