OSB KURULUM ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

Okuduğunuz haber
CEYLAN BREZİLYA'DA BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

MİLLETVEKİLİ CEYLAN, ALMANYA CUMHURBAŞKANI İLE GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Bölge Haberleri    /    CEYLAN BREZİLYA'DA BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

CEYLAN BREZİLYA'DA BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Dışişleri Bakanlığı görevine yeni başlayan Mauro Vieira ile görüştü.

BÖLGE HABERLERİ      02 Ocak 2023 - 12:05     0

CEYLAN BREZİLYA'DA BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

 

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ile birlikte Brezilya'ya giden AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, beraberinde Dış İlişkiler Genel Başkan Yardımcısı Efkan Ala, Türkiye-Brezilya Dostluk Gurubu Başkanı Mustafa Köse ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Muhammed Avcı ile birlikte Dışişleri Bakanlığı görevine yeni başlayan Mauro Vieira'yı ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili konuşan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, "2022’nin son ikili görüşmesini Gabon Dışişleri Bakanıyla gerçekleştirdik. Savunma sanayii ve ekonomik ilişkilerimiz ile Bakanlıklarımız arasındaki işbirliğini görüştük. Brezilya’daki ikinci görüşmemizi Guatemala Dışişleri Bakanı Mario Bucaro ile gerçekleştirdik. Ekonomi, savunma sanayii ve kültürel alanlardaki ilişkilerimizi geliştireceğiz" dedi.

 

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ