CEYLAN, TÜRKİYE’Yİ TEMSİLEN BREZİLYA’DA!

Okuduğunuz haber
OSB KURULUM ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

CEYLAN BREZİLYA'DA BAKANLARLA GÖRÜŞTÜ

Anasayfa   /    Gündem    /    OSB KURULUM ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

OSB KURULUM ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

GÜNDEM      01 Ocak 2023 - 16:53     0

OSB KURULUM ÇALIŞMALARI YOĞUNLAŞTI

 

İskilip’e Organize Sanayi Bölgesi Kurulumu için çalışmalara hız verildi. Bu çerçevede yer belirlendi. İlgili kurum, kuruluş ile makamlarla yoğun görüşme trafiği devam ediyor. Belediye Başkanı Ali Sülük Üretken Belediyecilik anlayışı ile istihdama katkı sağlayacak OSB’nin kurulum çalışmalarında emeklerinden dolayı Bolu, Çor-Der Onursal Başkanı Fikret Kısar’a teşekkür etti.

BAŞKAN SÜLÜK KISAR’A TEŞEKKÜR ETTİ

İskilip sanayisinin gelişmesi amacıyla, kurulması planlanan Organize Sanayi Bölgesi’nin İlçemizde istihdama büyük katkı sağlayacağı düşüncesiyle; Bolu ÇORDER Onursal Başkanı Sayın Fikret Kısar ile yer belirleme ve kurucu üyelerle ilgili istişarelerde bulunduk.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞIYLA ÇALIŞMALARIMIZA HIZ VERDİK

Belediyemiz olarak Üretken Belediyecilik düsturuyla, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) için çalışmalara start verdik. Bu konuda destek ve emeklerinden dolayı Bolu ÇORDER Onursal Başkanı Fikret Kısar beye ilçem adına teşekkür ederim.

 

Etiketler

#iskilipost

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ