GENÇLERİMİZİ DERNEĞİMİZE DAVET EDİYORUZ

Okuduğunuz haber
CEYLAN’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA DESTEK SÖZÜ!

OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’İMİZİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ

Anasayfa   /    Spor    /    CEYLAN’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA DESTEK SÖZÜ!

CEYLAN’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA DESTEK SÖZÜ!

Milletvekili Ceylan, Çorum Özel Sporcular Azim ve Başarı Gençlik ve Spor Kulübü kadın futbol takımı sporcularıyla görüştü.

SPOR      16 Nisan 2022 - 13:28     0

CEYLAN’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA DESTEK SÖZÜ!

 

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Özel Sporcular Azim ve Başarı Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Fatih Aktı, yönetim kurulu üyeleri ve sporcularıyla bir araya geldi.

TBMM’nin hafta sonu tatiline girmesinin ardından Çorum’a dönen Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum’da da çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Parti programlarının yanısıra hemşehrileriyle özel olarak da görüşmeler yapan Milletvekili Ceylan, dün akşam da  Çorum Özel Sporcular Azim ve Başarı Gençlik ve Spor Kulübü heyetini kabul etti.

Kulüp Başkanı Fatih Aktı, yönetim kurulu üyeleri Furkan Çiftçioğlu, Berkay Göktürk, Kulüp bünyesinde bulunan kadın futbol takımı kaptanları Merve Kızılkaya, İlknur Atlamaz ve kulüp bünyesindeki erkek takımı temsilcisi Ömer Doğru ile görüşen Milletvekili Ceylan, hem kulüp faaliyetleri hakkında bilgi aldı, hem de taleplerini dinledi.

Görüşmede ağırlıklı olarak Çorum’da kadınların futbola yönelmesi ve ilginin artır8ılması için yapılması gereken konular istişare edilirken, Milletvekili Ceylan, amatör spor kulüplerinin kadın futbolunda yapılabilecekleri ve liglere kazandırmak için eğitim başta olmak üzere her türlü projeye destek sağlayabileceklerini anlattı.

Milletvekili olarak her zaman gençliği önemsediği ve ülkenin geleceğinin teminatı olan gençler için yapılacak her çalışmayı desteklediğini kaydeden Ceylan, kadın futbol takımına imkanlar dahilinde forma ve malzeme ihtiyacı verebileceklerini, aynı zaman da antrenman sahası konularında yardımcı olabileceklerini söyledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ