CEYLAN’DAN KADIN FUTBOL TAKIMINA DESTEK SÖZÜ!

Okuduğunuz haber
OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’İMİZİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ

İSKİLİP RAMAZAN KEŞKEĞİ

Anasayfa   /    Gündem    /    OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’İMİZİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ

OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’İMİZİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ

TOKİ alanında zemin etüdü ile ilgili bir sıkıntımız var. Belediye Başkanımız özel mühendislere zemin etüdü çalışmasını yaptıracak. Zemin etüdü konusunda bir sıkıntı çıkmazsa Haziran ayında TOKİ konutlarının yapımına başlayacağız.

GÜNDEM      17 Nisan 2022 - 01:10     0

OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’İMİZİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ

 

AK PARTİ İSKİLİP İLÇE TEŞKİLATI İFTAR PROGRAMI DÜZENLEDİ

İskilip Belediyesi Atatürk Orman Çiftliği düğün ve çok amaçlı salonunda düzenlenen iftar programına Ak Parti Çorum Milletvekili Av. Oğuzkan Kaya, İl Başkan Yardımcıları, İskilip Belediye Başkan Vekili Murat Kiraz, Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya ve yönetim kurulu üyeleri, Merkez Valisi Orhan Öztürk, İskilip Esnaf Odası Başkanı İsmet Uslu, İskilip Şoförler ve Nakliyeciler Odası Başkanı Abdurrahman  Uysal ,Marangozlar Odası Başkanı Selami Koçyiğit, Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top, Mahalle ve köy muhtarları, Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Ali Özçelik ve çok sayıda davetli katıldı.

 

 

OĞUZHAN KAYA; “İSKİLİP’İMİZİ EN GÜZEL YERE TAŞIYACAĞIZ"

 

Ak Parti İskilip İlçe Başkanı Yusuf Kaya selamlama konuşmasında ülke gündemi ve yerel meseleler konusunda değerlendirme yaptıktan sonra kürsüye gelen Çorum Milletvekili Av. Oğuzhan Kaya “Çorum-İskilip yolunu son sürat yapıyoruz. 2022 yılının sonunda tamamı bitmiş olacak.

TOKİ için çalışıyoruz. Yeri tespit ettik. Belediye Başkanımızda gayretle çalışıyor. Ak Parti İlçe Başkanımızda konunun takipçisi.

 

ALANDA ZEMİN ETÜDÜ SORUNUMUZ VAR,

SIKINTI OLMAZSA 6. AYDA KONUTLARIN YAPIMINA BAŞLAYACAĞIZ.

 

TOKİ alanında zemin etüdü ile ilgili bir sıkıntımız var. Belediye Başkanımız özel mühendislere zemin etüdü çalışmasını yaptıracak. Zemin etüdü konusunda bir sıkıntı çıkmazsa Haziran ayında TOKİ konutlarının yapımına başlayacağız.

 

En kısa zamanda Gençlik Merkezimizi, Yüzme Havuzunu, Güreş Eğitim Merkezimizi de faaliyete geçirmiş olacağız. Belediyemizin ve teşkilatımızın uygun gördüğü yerlerde ve büyük köylerimize halı saha yapacağız” dedi.

 

Sulama ile ilgilide Derekargın göletini tamamladıklarını, sulama imalatları çalışmalarının tamamlandığını, arazinin önemli bir kısmına 2022’de su vereceklerini, bu çalışma ile 3 bin 700 dekar araziyi suyla buluşturacaklarını beyan etti. Kaya sulama ile İskilip ekonomisine önemli katkı sağlanacağını söyledi.

 

SULAMA BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

 

Oğuzhan Kaya; “Sulama bizim için önemli. Yukarı Örenseki ve Kayaağzı barajlarının proje ihalelerini bu yıl yapacağız. Temmuz, Ağustos gibi de ihalesini yapmış olacağız. Sorgun, Karmış arasına da baraj ihtiyacımız var. 25 bin dekar araziyi sulayacak. Kutluözü, Şeyh köylerinin de su ölçüm çalışmaları yapılmakta. Sulama konusunda da İskilip’imizi en güzel yere taşıyacağız” dedi.

 

 

BAZI OKULLARI YIKIP YENİLERİNİ YAPACAĞIZ

 

Milletvekili Oğuzhan Kaya Akşemseddin Anadolu Lisesini, Azmimilli İlkokulunu, Ebussuud ilkokulunu bu yıl yıkıp yenilerini yapacaklarını belirtti.

Kaya; Erenler Ortaokulu, Misakı Milli İlkokulu ve Ortaokulu ile İmam Hatip Lisesinde güçlendirme çalışmalarının yapıldığını, bir kısmının tamamlandığını bir kısmında da çalışmaların devam ettiğini sözlerine ekledi.

 

İSKİLİP BİLİM SANAT MERKEZİ

 

Bilim, Sanat Merkezi’ni İskilip’e de açacaklarını beyan eden Kaya engelliler için ilkokulun bulunduğunu, bunun yanı sıra orta ve lise kısımlarının da yapılacağını ifade etti.

 

KALENİN ONARIMINI BAKANLIK NEZDİNDE TAKİP EDİYORUZ

 

Oğuzhan Kaya Tarihi İskilip Kalesinin surlarının onarımı ve ışıklandırma çalışmalarını Kültür Bakanlığı nezdinde takip ettiklerini sözlerine ekledi.

 

KAYNAK: İSKİLİPOST

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ