İSKİLİP TEK YÜREK

Okuduğunuz haber
CEYLAN’DAN TÜRKOĞLU AİLESİNE TAZİYE!

AFET İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI.

Anasayfa   /    YAŞAM    /    CEYLAN’DAN TÜRKOĞLU AİLESİNE TAZİYE!

CEYLAN’DAN TÜRKOĞLU AİLESİNE TAZİYE!

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, bugün sabah saatlerinde hayatını kaybeden 19. Dönem Çorum Milletvekili Arslan Adnan Türkoğlu’nun ailesine başsağlığı ziyaretinde bulundu.

YAŞAM      10 Subat 2023 - 01:45     0

CEYLAN’DAN TÜRKOĞLU AİLESİNE TAZİYE!

 

Hafta başından beri yaşanan deprem felaketi nedeniyle felaketin yaşandığı illerden biri olan Adıyaman’da bulunan Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, sabah saatlerinde Çorum eski Milletvekili Adnan Türkoğlu’nun vefat haberini aldı. Ceylan, yarın toprağa verilecek olan Türkoğlu’na son görevini yerine getirmek için Çorum’a döndü.

Milletvekili Ceylan, ayağının tozuyla da Adnan Türkoğlu’nun eşi Aydan Türkoğlu’na ve ailesine beraberinde AK Parti Çorum İl Başkan Yardımcısı Yılmaz Peker, geçmiş dönem Çorum Ziraat Odası Başkanı Mehmet Sayan, Çorum Ticaret Borsası Meclis Başkanı Yılmaz Kaya, Çorum Ticaret Borsası Başkanı Naki Özkubat ile birlikte taziye ziyaretinde bulundu.

Aileye başsağlığı dileyen Ceylan, “Adnan abi Akil bir insan ve Çorum için büyük bir kazançtı. Herkes tarafından sevilen, sayılan ve tecrübelerinden her zaman istifade ettiğimiz değerli büyüğümüzdü, Üzerimizde büyük emeği var ve boşluğunu her zaman hissedeceğiz. Haftada en az üç dört kere telefonla istişare ediyorduk. Sizlere, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum. Cenab-ı Hak rahmetiyle muamele eylesin, mekanı cennet makamı ali olsun.” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ