GÖNÜLLÜ PERSONELLER ARAMA KURTARMA FAALİYETLERİNE KATILIYOR

Okuduğunuz haber
İSKİLİP TEK YÜREK

CEYLAN’DAN TÜRKOĞLU AİLESİNE TAZİYE!

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP TEK YÜREK

İSKİLİP TEK YÜREK

4. YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

GÜNDEM      09 Subat 2023 - 16:15     0

İSKİLİP TEK YÜREK

 

Bu gün ihtiyaç malzemelerinden oluşan 4. TIR İtfaiye Müdürlüğü önünden hareket etti. Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye personeli, İskilip Müftüsü Şuayip Güllü, din görevlileri, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı çalışanları, Kızılay ile gönüllüler malzemelerin tasnifi, paketlenmesi, araca yüklenmesi gibi işlerde titizlikle çalışıyor.

4. YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; " Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, İskilip Kızılay ve İlçe Müftülüğü ile birlikte Afet bölgesindeki vatandaşlarımız için yola çıkacak 4. Tırımızı; envanter, paketleme ve yükleme işlemlerini tamamlayarak yolcu ettik.

BU GÜN 1 CENAZE YIKAMA ARACI VE 1 TIR ODUN GÖNDERİYORUZ

Allah bütün hemşehrilerimizin hayırlarını kabul, birliğimizi daim etsin. Bugün içerisinde 1 tır odun ve 1 cenaze yıkama aracımız da afet bölgesine gidiyor. Yardımlarımız devam edecek olup, emeği geçen herkese çok teşekkür ederim" dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ