DEPREMZEDE KONUKLARA İFTAR YEMEĞİ İKRAMI

Okuduğunuz haber
CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

BAŞKAN ALİ SÜLÜK TOSYA’DA YAŞAYAN HEMŞERİLERİMİZLE İFTAR YAPTI

Anasayfa   /    Siyaset    /    CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

Cumhuriyet Halk Partisi İskilip İlçe Başkanlığı Gözde düğün salonunda iftar programı düzenlendi.

SİYASET      31 Mart 2023 - 23:34     0

 CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

 

İskilip CHP İl Başkanı Yusuf Var’ın ev sahipliğinde gerçekleşen iftar yemeğine Çorum İl Başkanı Ümit Er ve parti yönetimi, CHP’li Milletvekili aday adayları, Millet İttifakının bileşenleri olan İyi Parti ve Deva Partisi Başkan ve yöneticileri, Sivil Toplum Kuruluşlarının başkanları ile partililer ve davetliler katıldı.

Kuran-ı Kerim Tilaveti ve Mevlidi Şerif okunmasının ardından konuklara İskilip Dolması ikram edildi.

CHP İskilip İlçe Başkanı Yusuf Var yemek sonrası yaptığı konuşmada Büyük deprem felaketi sonrası İskilip İlçe Başkanlığı olarak depremde hayatını kaybedenlere, şehitlerimize, atalarımıza, hayatını kaybeden büyüklerimize İlçe Başkanlığı olarak mevlit okumayı düşündüklerini söyledi. Var; “Sizleri buraya davet ettik. Ayaklarınıza sağlık. Bizleri onurlandırdınız. Hepinize çok teşekkür ederim. Biliyorsunuz bu gün mübarek gün. Ramazan ayındayız. Biliyorsunuz bizim olduğumuz yerde siyaset olur. Siyaset yapmayacağız” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ