HALİME POLAT TÜRKİYE 3.SÜ

Okuduğunuz haber
DEPREMZEDE KONUKLARA İFTAR YEMEĞİ İKRAMI

CHP’DEN İFTAR YEMEĞİ PROGRAMI

Anasayfa   /    YAŞAM    /    DEPREMZEDE KONUKLARA İFTAR YEMEĞİ İKRAMI

DEPREMZEDE KONUKLARA İFTAR YEMEĞİ İKRAMI

İskilip Kaymakamlığı tarafından asrın felaketi depremden etkilenerek İskilip’te misafir edilen depremzede konuklara Öğretmenevinde iftar yemeği verildi.

YAŞAM      31 Mart 2023 - 22:03     0

DEPREMZEDE KONUKLARA İFTAR YEMEĞİ İKRAMI

 

Programa Kaymakam Vekili Yunus Emre Bozkurtoğlu, Belediye Başkanı Ali Sülük ve depremzede misafirler katıldı. İskilip’te 129 depremzede konuk ediliyor.

Bu yıl buruk bir ramazan ayı geçirdiklerini söyleyen İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Kaymakamlığımız tarafından Öğretmenevinde, depremzede misafirlerimiz için düzenlenen iftar yemeğine katılım sağladık.

Bu sene buruk bir ramazan ayı yaşıyoruz. Ülkemizin yaşamış olduğu deprem ve sel felaketlerinden sonra ülke olarak, millet olarak büyük bir acı yaşadık. Allah bu vatana tekrarını yaşatmasın inşallah” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ