DEPREM AFETİNDE ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELLERİNE BAŞARI BELGESİ

Okuduğunuz haber
ÇİFTÇİLERE 39 MİLYON 215 BİN LİRALIK TARIMSAL DESTEK

TRT’DEN İSKİLİP’TE “YİYECEĞİN SERÜVENİ” BELGESELİ

Anasayfa   /    Ekonomi    /    ÇİFTÇİLERE 39 MİLYON 215 BİN LİRALIK TARIMSAL DESTEK

ÇİFTÇİLERE 39 MİLYON 215 BİN LİRALIK TARIMSAL DESTEK

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan'dan Çorumlu çiftçilerin merakla beklediği müjde geldi. Milletvekili Ceylan, Çorumlu çiftçiler için ayrılan 39 Milyon 215 bin liralık tarımsal destekleme ödemelerinin bugün hesaplara aktarılacağını açıkladı.

EKONOMİ      17 Mart 2023 - 18:18     0

ÇİFTÇİLERE 39 MİLYON 215 BİN LİRALIK TARIMSAL DESTEK

 

Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan yaptığı açıklamada üreticileri desteklemek için Türkiye genelinde 115 milyon 508 bin 658 liralık destek ödemesi yapılacağını, Çorumlu çiftçileri desteklemek için ise yapılacak olan desteğin 39 Milyon 215 bin 215 TL olduğunu açıkladı.

HUBUBAT, HAYVAN HASTALIKLIKLARI ve TMO PRİM DESTEĞİ TUTARLARI BELLİ OLDU

Çorumlu üreticilere yapılacak desteklerin detaylarını da açıklayan Ahmet Sami Ceylan, Hububat desteği olarak 37 Milyon 178 bin 500 lira, Hayvan Hastalıkları Tazminat Desteği olarak 2 Milyon 8 bin 715 lira ve TMO Prim Desteği olarak 28 bin liranın çiftçilerin hesaplarına bugün aktarılacağını açıkladı.

Ceylan çiftçiler için bugün yapılacak tarımsal destek ödemesinin hayırlı ve bereketli olmasını diledi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ