CEYLAN; “ÇANAKKALE BİR DURUŞ, BİR VAROLUŞTUR”

Okuduğunuz haber
DEPREM AFETİNDE ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELLERİNE BAŞARI BELGESİ

ÇİFTÇİLERE 39 MİLYON 215 BİN LİRALIK TARIMSAL DESTEK

Anasayfa   /    Gündem    /    DEPREM AFETİNDE ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELLERİNE BAŞARI BELGESİ

DEPREM AFETİNDE ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELLERİNE BAŞARI BELGESİ

İskilip Belediyesi tarafından asrın depreminin hemen ardından İskilip’teki yardımlaşma faaliyeti, deprem bölgesinde hasar tespit çalışmaları ve Kahramanmaraş-Afşin’de depremzedelere İskilip Dolması ikramında gayretle çalışan Belediye çalışanlarına başarı belgesi verildi.

GÜNDEM      17 Mart 2023 - 16:44     0

DEPREM AFETİNDE ÇALIŞAN BELEDİYE PERSONELLERİNE BAŞARI BELGESİ

 

Başarı belgeleri Belediye Başkanı Ali Sülük, Belediye Meclis Üyeleri Murat Kiraz, Hatun Çam ve Fatma Selvi tarafından takdim edildi.

Yaraların sarılması için çalışmaların devam ettiğini söyleyen Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Deprem Felaketinin ilk gününden itibaren; deprem bölgesinde ve ilçemizde yaraların sarılmasıyla ilgili çalışmalarda bulunan personellerimize, Meclis üyelerimiz Hatun Çam, Murat Kiraz ve Fatma Selvi ile birlikte başarı belgesi takdim ettik. İlçem adına yardımda bulunan herkese çok teşekkür ederim” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ