BEKİR VAROL VEFAT ETTİ

Okuduğunuz haber
ÇORUMLU DERNEKLER FEDERASYONUNUN TOPLANTISINA İSKİLİP DAMGASINI VURDU

ADEM YARIŞ HAYATINI KAYBETTİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    ÇORUMLU DERNEKLER FEDERASYONUNUN TOPLANTISINA İSKİLİP DAMGASINI VURDU

ÇORUMLU DERNEKLER FEDERASYONUNUN TOPLANTISINA İSKİLİP DAMGASINI VURDU

Ankara’da Üreğil Millet Bahçesinde organize edilen, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu ve Mamak Belediyesince tertiplenen “Büyük aile buluşması Hemşeri Festivali” ne Çorum ve İskiliplilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

KÜLTÜR VE SANAT      09 Ekim 2021 - 18:32     0

ÇORUMLU DERNEKLER FEDERASYONUNUN TOPLANTISINA İSKİLİP DAMGASINI VURDU
ÇORUMLU DERNEKLER FEDERASYONUNUN TOPLANTISINA İSKİLİP DAMGASINI VURDU Ankara’da Üreğil Millet Bahçesinde organize edilen, Ankara Çorumlu Dernekler Federasyonu ve Mamak Belediyesi tarafından tertiplenen “Büyük Aile Buluşması Hemşeri Festivali HEMFEST)” ne Çorum ve İskiliplilerin yoğun katılımı ile gerçekleşti. Davetlilere İskilip Dolmasının ikram edildiği hemşehri buluşmasında İskilip Belediyesi’nin açmış olduğu stantlara davetliler yoğun ilgi gösterdi.
Büyük buluşmaya Mamak Belediye Başkanı Murat Köse ile beraber binlerce davetli katıldı. Ankara Çorumlu Dernekler Federasyon Başkanı Hayri Çağır’ın misafirleri karşıladığı Büyük hemşehri buluşmasında İskilipliler derneği Başkanı Salih Şerbetçi ve dernek üyeleri de katılım sağladı. Organizasyonda İskilip’e ait yöresel lezzetler takdir topladı. 7 bin kişiye Coğrafi tescilli İskilip Dolması ikram edildi. Katılımcılar hemşehri buluşmasında, başarılı organizasyondan dolayı Çorum Dernekler Federasyonu ve Mamak Belediyesine teşekkür ettiler.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ