ÖĞRETMEN EMRE ERDEN HATAY’DA EĞİTİM KURSLARINA KATILDI

Okuduğunuz haber
“DESTANLAŞAN ÇANAKKALE" KONULU KONFERANS

MÜFTÜ GÜLLÜ’YE ‘HAYIRLI OLSUN’ ZİYARETİ

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    “DESTANLAŞAN ÇANAKKALE" KONULU KONFERANS

“DESTANLAŞAN ÇANAKKALE" KONULU KONFERANS

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 108. yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Ebussuud Efendi Erkek Kuran Kursu Konferans Salonunda, Çorum İl Müftülüğü tarafından organize edilen "Destanlaşan Çanakkale" konulu konferans gerçekleştirildi.

KÜLTÜR VE SANAT      13 Mart 2023 - 21:01     0

“DESTANLAŞAN ÇANAKKALE

 

Tarihçi Yazar Mustafa Turan’ın konuşmacı olarak katıldığı programa İlçe Müftüsü Şuayip Güllü ve din görevlileri katıldı.

Programın sonunda konuşmacı Mustafa Turan’a teşekkür eden İlçe Müftüsü Şuayip Güllü; "Çanakkale Zaferi sadece 18 Martta anılan bir zaferden öte, ülkemizin bugünlere nasıl geldiğini anlamak için düşünmemiz gereken bir zaferdir. Bu vesile ile tüm şehitlerimizi rahmetle yâd ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ