BELEDİYEDE PERSONEL BAYRAMLAŞMASI

Okuduğunuz haber
ESNAFLA DİN GÖREVLİSİ BARIŞTI

ENES KAVLU ZAGREP’TE ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Anasayfa   /    Gündem    /    ESNAFLA DİN GÖREVLİSİ BARIŞTI

ESNAFLA DİN GÖREVLİSİ BARIŞTI

Ali Sülük ve Osman Top aracı oldu. Taraflar barıştı.

GÜNDEM      12 Temmuz 2022 - 21:03     0

ESNAFLA DİN GÖREVLİSİ BARIŞTI

 

Belediye Başkanı Ali Sülük ile Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top’un aracılığıyla geçtiğimiz gün Müftülük önünde çıkan kavganın tarafları olan din görevlisi Cem Tuncay’ la Ayakkabıcı esnafı Nurettin Aktaş barıştı. Yaşanan ve yaşanabilecek gerginliğinde önüne geçilerek Kurban Bayramına yakışan barışma vatandaşlar tarafından takdirle karşılandı.

ALİ SÜLÜK; “HUZURUMUZU BOZMAK İSTEYENLERE FIRSAT VERMEYECEĞİZ”

İskilip’te huzurun bozulmasına hiçbir şekilde fırsat vermeyeceklerini belirten Belediye Başkanı Ali Sülük yaptığı açıklamada; “Kurban Bayramı öncesi tatsız bir olaya karışan Memleketimizin sevilen insanları din görevlisi Cem Tuncay hocamız ve esnaflarımızdan Nurettin Aktaş'a, Bakkallar ve Tuhafiyeciler Odası Başkanı Osman Top  ile beraber geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk.

Birlik ve beraberliğimizin daim olması temennisiyle, bu tür olayları fırsat bilip huzurumuzu bozmak isteyenlere hiçbir şekilde fırsat vermeyeceğimizi ifade ederek her iki tarafa da geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ