ÇİFTÇİLERE 5 MİLYON AFET YARDIMI

Okuduğunuz haber
GENÇ KIZILAY’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

HÜSEYİN İSKENDEROĞLU ANNESİNİ KAYBETTİ

Anasayfa   /    Gündem    /    GENÇ KIZILAY’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

GENÇ KIZILAY’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Kızılay’ın yapacağı etkinliklerde, yardım dağıtımında gerekli ekipman ve araç desteğiyle yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

GÜNDEM      21 Ocak 2022 - 01:28     0

GENÇ KIZILAY’DAN TEŞEKKÜR ZİYARETİ

 

Genç Kızılay İlçe Başkanlığı; Belediye Başkanı Ali Sülük’ü makamında ziyaret ederek, yapılan desteklerden dolayı teşekkür etti.

'BAŞKANIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ’

Kızılay İlçe Başkanı Bekir Gedik, “ Yeni oluşturduğumuz Genç Kızılay İlçe Başkanlığı ve yönetimiyle Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Başkanımıza, Kızılay’a yapmış olduğu desteklerden ve göstermiş oldukları ilgiden dolayı teşekkür ederiz” dedi.

‘KIZILAY’A DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK’

Başkan Ali Sülük, “ İlçemizde sosyal yardımlaşma konusunda akla gelen, Kızılay İlçe Teşkilatına nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederim. Kızılay’ın yapacağı etkinliklerde, yardım dağıtımında gerekli ekipman ve araç desteğiyle yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ