İSKİLİPLİ HEMŞERİLERİMİZ KAMİKAZE AZAB’I GELİŞTİRDİ

Okuduğunuz haber
HEMŞEHRİMİZ TALİP EKEN CHP GENEL MERKEZİNE BAŞVURUSUNU YAPTI

VALİ ÇİFTÇİ’NİN PAYLAŞIMI İSKİLİPLİLERİ ÜZDÜ

Anasayfa   /    Siyaset    /    HEMŞEHRİMİZ TALİP EKEN CHP GENEL MERKEZİNE BAŞVURUSUNU YAPTI

HEMŞEHRİMİZ TALİP EKEN CHP GENEL MERKEZİNE BAŞVURUSUNU YAPTI

Cumhuriyet Halk Partisi Çorum Milletvekili Aday Adayı hemşehrimiz Talip Eken, Genel Merkez’i ziyaret ederek hem resmi başvurusunu yaptı, hem de Genel Başkan Yardımcılarına projelerini anlattı.

SİYASET      22 Mart 2023 - 23:59     0

HEMŞEHRİMİZ TALİP EKEN CHP GENEL MERKEZİNE BAŞVURUSUNU YAPTI

 

14 Mayıs’ta yapılacak 28. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimleri öncesi Çorum Milletvekili aday adaylığını basın toplantısı ile duyuran Talip Eken, daha sonra Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Ahmet Akın’ı ziyaret eden Talip Eken, göreve seçilmesi halinde hayata geçirmek istediği projelerini sunarak görüş alışverişinde bulundu.

Eken, “Ekonominin sacayağından biri olan tarımın bilime dayalı bir şekilde ve bölgesel kalkınmayı önceleyerek yapıldığı bir geleceğe varabilmek için projelerimi Sayın Ahmet Akın ve Sayın Veli Ağbaba’ya sundum. Ulusal ve yerel tarımsal faaliyetler üzerine istişareleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Çorum merkez Tozluburun Köyü’nde tarım ve hayvancılık faaliyetleriyle uğraşan Talip Eken, üreticilerin sorunlarını, taleplerini, sahada gördüğü eksiklikleri meclise taşıyarak çözüm için gayret göstereceğini dile getiriyor.

Talip Eken, “her şeyin temeli üretimdir. Türkiye’miz, aydınlık bir geleceğe üreterek, istihdam yaratarak kavuşabilir. 13. Cumhurbaşkanımız olacağına yürekten inandığım Kemal Kılıçdaroğlu’nun önderliğinde, Millet İttifakı’nın iktidarında tüm sorunları çözeceğimize olan inancım tamdır. Tarım ve hayvancılık alanında, sahada yaşanan sorunları meclise taşıyarak sorunların çözümüne katkıda bulunmak için, çiftçinin sesini duyurmak için aday olmak istiyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ