ÖĞRENCİ EVLERİNE ZİYARET

Okuduğunuz haber
HER ARADIĞIMIZDA ULAŞABİLDİĞİMİZ BİR VEKİLİMİZ VAR

AKARYAKIT FİYATLARI MAKUL SEVİYELERE İNDİRİLMELİ!’

Anasayfa   /    Siyaset    /    HER ARADIĞIMIZDA ULAŞABİLDİĞİMİZ BİR VEKİLİMİZ VAR

HER ARADIĞIMIZDA ULAŞABİLDİĞİMİZ BİR VEKİLİMİZ VAR

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, Çorum Merkeze bağlı köy muhtarlarını Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde misafir etti.

SİYASET      15 Mart 2022 - 22:37     0

HER ARADIĞIMIZDA ULAŞABİLDİĞİMİZ BİR VEKİLİMİZ VAR

Muhtarlar ile tek tek ilgilenen Milletvekili Ceylan, “Demokrasinin temel taşı muhtarlarımız, ilçe, belde, köy ve mahallelerimizde vatandaşlarımızın nabzını en yakından tutarak ihtiyaçları ve sorunları anında bizlere aktarabilmeleri ve olası bir sorunu en hızlı şekilde ortadan kaldırabilmemiz hasebiyle bizler için büyük önem arz ediyor. Bu nedenle tüm muhtarlarımızla 7 gün 24 saat aralıksız irtibat halindeyiz” dedi.

Köy ve Mahalle muhtarlarının çok önemli bir misyonu sahip olduğuna dikkat çeken Milletvekili Ceylan, “Muhtarlarımız bulundukları köylerin ve mahallelerin devletle olan iletişim kaynağıdır. Muhtarlar aynı zamanda devletimizin mahalle ve köylerdeki gözü ve kulağıdır. Böylesine önemli bir görevi üstlenen, demokrasimizin temel taşı, milletimizin güzide temsilcisi ve hizmetkârı muhtarlarımızın her zaman yanındayız” diye konuştu.

Ziyarete gelen muhtarların taleplerini tek tek dinleyen Milletvekili Ceylan, “Çözüm noktasında bizler üzerimize düşeni yapacağız. İnşallah Çorum’un tüm köylerini ve mahallelerini sorunu olmayan birer yerleşim yerleri haline getireceğiz” dedi.

“Gayemiz millete hizmetkar olmaktır” diyen Milletvekili Ceylan, “Sizlerle uzun süredir devam ettirdiğimiz bu buluşmaların hayırlı neticelerinden biri de hem muhtarlarımızın hem de onlar vasıtasıyla köylerimizin ve vatandaşlarımızın pek çok sıkıntısını çözüm yoluna koymuş olmamızdır” diye konuştu.

Siyaset çözüm üretme sanatı olduğunu tekrarlayan Milletvekili Ceylan, “AK Parti ise çözüm üretme sanatının merkezidir. Bizlerde milletimizin ihtiyaçlarına anında karşılık vermek sorunları çözüme kavuşturmak için aralıksız istişarelerimizi ve görüşmelerimizi sürdürüyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz istişare toplantımızda da aldığımız notlar üzerine gereğini yapıyoruz. Muhtarlarımızı hiçbir zaman yalnız bırakmadık bu konudaki şeffaf ve net tavrımızı da sürdüreceğiz. İnsanlarımızın dertlerine çare olan, vatandaşımızın müşkülünü çözen, yurdumuzun en ücra köşelerinde devletimizin müşfik eli, tatlı dili olan muhtarlarımızla daha nice yollar yürüyeceğiz, daha nice mücadeleleri başarıyla geride bırakacağız” dedi.

TBMM’de Milletvekili Ceylan’ın misafiri olmaktan büyük bir onur duyduklarını dile getiren muhtarlar, “Ahmet Sami Ceylan vekilimiz sağolsunlar her aradığımız da telefonun diğer ucunda sorunlarımızın giderilmesi için hazır bir şekil de bekliyor. Kendilerine bizlere gösterdiği ilgi, alaka ve verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Köylerimizin tüm dertleriyle dertlenen Milletvekilimize şükranlarımızı sunuyoruz. Sayın Vekilimiz hepimizi tek tek dinledi, yapılabilecek çalışmalara destek verdi. Bazı muhtarlarımızın isteklerini toplantı esnasında çözüme kavuşturdu. Kendilerine muhtarlar olarak çok teşekkür ediyoruz. Allah çalışmalarında kolaylıklar versin” diyerek teşekkür ettiler. Ziyaret meclis turu ve hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ziyarete; Çorum Muhtarlar Federasyonu Başkanı ve Karapınar Köyü Muhtarı Zeki Oral, Güney Köyü Muhtarı Hasan Eker, Şahinkaya Köyü Muhtarı Yılmaz Budak, Celilkırı Köyü Muhtarı Fatih Dede, Karapürçek Köyü Muhtarı Sinan Kazak, Karacaören Köyü Muhtarı Zübeyir Hançer, Serpin Köyü Muhtarı Mustafa Saylan, Eyerci Köyü Muhtarı Yaşar Genç, Eymir Köyü Muhtarı Mehmet Kandemir, Şanlıosman Köyü Muhtarı Yıldıray Sucu, Büğet Köyü Muhtarı Saffet Kışla, Küçükdüvenci Köyü Muhtarı Muharrem Atak, Sevindikalan Köyü Muhtarı Sefa Özcan, Kuşsaray Köyü Muhtarı Bülent Özkan, Mollahasan Köyü Muhtarı Hulusi Aydaş, Narlık Köyü Muhtarı Latif Puyraz, Sapa Köyü Muhtarı Muharrem Karamulla, Hamdiköy Köyü Muhtarı Hayati Serbest, Paşa Köyü Muhtarı Yüksel Ertürk, Aşağısaraylı Köyü Muhtarı Osman Özbaydemir, Dut Köyü Muhtarı Şevket Ünver, Kayı Köyü Muhtarı Ahmet Akgöz, Arpalık Köyü Muhtarı Fikret Söner ve Ovasaray Köyünden Gazi Nalcı katıldı.

                

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ