CEYLAN, ŞAMPİYON ATLETİ ÖDÜLLENDİRDİ

Okuduğunuz haber
ÖĞRENCİ EVLERİNE ZİYARET

HER ARADIĞIMIZDA ULAŞABİLDİĞİMİZ BİR VEKİLİMİZ VAR

Anasayfa   /    Eğitim    /    ÖĞRENCİ EVLERİNE ZİYARET

ÖĞRENCİ EVLERİNE ZİYARET

BAŞKAN SÜLÜK; “ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKINTILARINA ÇÖZÜM OLMAYI HEDEFLİYORUM.”

EĞİTİM      15 Mart 2022 - 12:28     0

ÖĞRENCİ EVLERİNE ZİYARET

BAŞKAN ÖĞRENCİ EVLERİNİ ZİYARET ETTİ

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük, Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okul Müdürü Öğretim Üyesi Dr. Abdülkadir Özdemir ve El Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Sema Civelek ile birlikte Üniversite Öğrencilerinin evlerini ziyaret etti.

BAŞKAN SÜLÜK; “ÖĞRENCİLERİMİZİN SIKINTILARINA ÇÖZÜM OLMAYI HEDEFLİYORUM.”

 Ziyarette öğrencilerle yakından ilgilenen Başkan Ali Sülük, “  Meslek Yüksek Okul Müdürü Abdülkadir Bey ve Sema hocamızla, eğitim için yurdumuzun dört bir yanından ilçemize gelmiş olan Üniversite Öğrencilerimizi ziyaret ettik. Hem onların yaşadığı ortamı görmek hem de problemleri varsa dinlemek istedik. Öğrencilik yıllarının ne kadar zor olduğunu bilen birisi olarak, öğrencilerimizin sıkıntılarına çözüm olmayı hedefliyorum. Yeter ki okuyup vatana, millete hayırlı bireyler olsunlar” dedi.

DR. ABDULKADİR ÖZDEMİR; “BAŞKANIMIZ ALİ SÜLÜK BEYE TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 Hitit Üniversitesi İskilip Meslek Yüksek Okul Müdürü   Öğretim Üyesi Dr. Abdülkadir Özdemir; “Öğrencilerimizi ziyaret etmeye ve onlara çeşitli imkânlar sunmaya devam ediyoruz. Belediye Başkanımız ile öğrencilerimizi ziyaret ederek, onları dinledik.   Belediye Başkanımız Sayın Ali Sülük Bey’e öğrencilerimize olan yakın ilgisi ve ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi.

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ