CEYLAN, MÜJDEYİ VERDİ DİŞ HASTANESİNİN İHALESİ 29 NİSAN’DA

Okuduğunuz haber
‘HOŞGELDİN BEBEK’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ÇORUM'A KATKI SAĞLAYACAK HER KURULUŞUN YANINDAYIZ

Anasayfa   /    YAŞAM    /    ‘HOŞGELDİN BEBEK’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

‘HOŞGELDİN BEBEK’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

ALİ SÜLÜK; “YAVRULARIMIZIN YAŞLARI UZUN, ÖMÜRLERİ BEREKETLİ OLSUN”

YAŞAM      30 Mart 2022 - 16:43     0

 ‘HOŞGELDİN BEBEK’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

 

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün başlattığı ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi, yeni doğan yavrulara ulaşmaya devam ediyor. Ziyaretleri ve hediye takdimleri Belediye Başkanı Ali Sülük’ün eşi Selma Sülük tarafından gerçekleştiriliyor.

 

Uygulama İskilip halkı tarafından takdirle karşılanırken, ziyaret edilen aileler; “Hoş Geldin Bebek’ projesi için “ Mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan, manevi desteğini her zaman hissettiğimiz Belediye Başkanımız Ali Sülük Bey ve eşi Selma hanıma çok teşekkür ederiz” dediler.

 

 Başkan Ali Sülük, “ Tespit ettiğimiz yeni doğan yavrularımıza, “Hoş Geldin” demek için ailelerimizi ziyaret ettik. Sosyal Belediyecilik gereği hemşerilerimizin yanlarında olmaya, onların dertleriyle dertlenip, sevinçlerini paylaşmaya devam ediyoruz. Yavrularımızın yaşları uzun, ömürleri bereketli olsun” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ