GAZETECİ MEHMET GÜLEY’İN KIZI DİLARA NİŞANLANDI

Okuduğunuz haber
CEYLAN, MÜJDEYİ VERDİ DİŞ HASTANESİNİN İHALESİ 29 NİSAN’DA

‘HOŞGELDİN BEBEK’ ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Anasayfa   /    Sağlık    /    CEYLAN, MÜJDEYİ VERDİ DİŞ HASTANESİNİN İHALESİ 29 NİSAN’DA

CEYLAN, MÜJDEYİ VERDİ DİŞ HASTANESİNİN İHALESİ 29 NİSAN’DA

AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yapılan girişimler sonucunda yeni diş hastanesinin ihalesinin 29 Nisan tarihinde yapılacağını açıkladı.

SAĞLIK      30 Mart 2022 - 16:24     0

CEYLAN, MÜJDEYİ VERDİ DİŞ HASTANESİNİN İHALESİ 29 NİSAN’DA

Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi bahçesindeki Onkoloji Tanı ve Tedavi Merkezi’nin temel atma töreninde Çorum’a yeni diş hastanesinin yapılacağının müjdesini veren AK Parti MKYK Üyesi ve Çorum Milletvekili Ahmet Sami Ceylan, yapılan girişimlerin sonuç verdiğini kaydetti.

Diş Hastanesinde diş hekimi, ortodontist, çene ontoloji, peri ontoloji, her türlü protez ve çene cerrahlarının görev yapacağı poliklinik, ameliyathaneler, yataklı tedavi merkezi bulunacak. Hastanede diş hastalıkları ve tedavisine yönelik her şey yapılabilecek.

Yeni yapılacak diş hastanesi ihalesinin 29 Nisan’da yapılacağını açıklayan Milletvekili Ceylan, diş hastanenin tamamlanmasıyla diş tedavisi için Samsun-Ankara gibi büyükşehirlere giden hastaların artık Çorum’da tedavi görebileceklerini, bölge illerden de Çorum’a hasta geleceğini dile getirdi.

Yaptıkları yatırımlarla Çorum’un sağlıkta söz sahibi bir yere geleceğinin altını çizen Ceylan, yapılacak ihalenin hayırlara vesile olması temennisinde bulundu.

 

  

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ