İLÇE TARIM’A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLANIYOR

İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERDE DE SATILACAK

Anasayfa   /    YAŞAM    /    İSKİLİP’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLANIYOR

İSKİLİP’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLANIYOR

İskilip’te üretilen organik yöresel ürünleri e- ticaret ile satışa sunuldu.

YAŞAM      11 Ekim 2022 - 15:46     0

İSKİLİP’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLANIYOR

 

İskilip Belediyesi’nin öncülüğünde gerçekleştirilen hizmet tüketicilerden yoğun ilgi görüyor.

İskilip Belediyesi Bahçeli Turizm Gıda İnş. San. Tic. Ltd. Şirketi aracılığı ile İskilip Yöresel Ürünler Kadın Girişimi Üretim ve İşletme Kooperatifi üyelerinin ürünleri e- ticaret aracılığıyla pazarlanma imkanına kavuşturuldu.

TRENDYOL VE İNSTAGRAM ARACILIĞIYLA KADIN GİRİŞİMCİLER KAZANIYOR

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük’ün göreve geldiğinde ilk icraatlarından olan Yöresel Ürünler Pazarı vatandaştan ve İskilip dışından ilgi gördü. Kadın Girişimciler tüketicinin organik ürün arayışına cevap vermeyi başardılar. Peşinden yine belediyenin desteği ile kooperatifleşen girişimciler şimdi hem kendileri kazanıyor hem de İskilip ekonomisine katkı sunuyorlar.

ÜRÜN YELPAZESİ GENİŞLİYOR

Yiyecek içecekten organik kullanım malzemeleri, çocuk oyuncakları internet ortamına yükleniyor. Yiyecek çeşitleri kategorisinde; Tarhana, erişte, İskilip Turşusu, acı biber, dolma biber turşusu, karadut reçeli, organik İskilip çileği reçeli, kayısı reçeli, armut reçeli, şeftali reçeli, kuşburnu marmelatı, domatesli acılı ezme,

Kullanım Ürünleri kategorisinde; Zobar İskilip bıçağı, İskilip çileği kolonyası hediyelik tarihi minyatür İskilip kapıları, oyuncak olarak tokmaklı, çocuk beşiği, yöresel üretimde kullanılan malzemeler pazarlanıyor.

ÜRETKEN BELEDİYECİLİK

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük tüm belediye hizmetleri üretken Belediyecilik anlayışı ile devam ettirdiklerini, yöresel ürünler alanında sürekli gelişen üretim oluşturmayı başardıklarını, İskilip’e özgü tüm ürünlerin yapımından pazarlanmasına kadar desteklerinin artarak devam edeceğini beyan etti.

Ürünlere internet ortamında aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.   

trendyol.com/magaza/iskilipyivlik-m-699181?sst=0

instagram.com/iskilipyivlik/

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ