İSKİLİP’İN YÖRESEL ÜRÜNLERİ E-TİCARETLE PAZARLANIYOR

Okuduğunuz haber
İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERDE DE SATILACAK

FEDERASYON BAŞKANLARINDAN ALİ SÜLÜK’E ZİYARET

Anasayfa   /    Gündem    /    İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERDE DE SATILACAK

İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERDE DE SATILACAK

İskilip Belediyesi başta İskilip Turşusu olmak üzere Kadın girişimcilerin ürettikleri yöresel ürünlerin Tarım Kredi Kooperatif Marketlerde de satışa sunulması için çalışma başlattı.

GÜNDEM      13 Ekim 2022 - 22:42     0

İSKİLİP TURŞUSU TARIM KREDİ MARKETLERDE DE SATILACAK

 

E-Ticarette başlatılan çalışmanın ardından yöresel ürünlerin Tarım Kredi Marketlerde de satışa sunulmasıyla İskilip’e önemli miktarda ekonomik girdi sağlanacağı değerlendiriliyor.

YÖRESEL ÜRÜNLERİN PAZARI GENİŞLETİLİYOR

Bu kapsamda, Tarım Kredi Kooperatifi Birlik Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Tuğrul Arslan, Hammadde Satınalma Müdürü Yahya Aksu, Kalite Müdürü H. İbrahim Türkmen, Üretim Müdürü Ahmet Kılınç ve Kaymakam Yunus Emre Vural ile birlikte İskilip yöresel ürünlerinin Tarım Kredi Kooperatif marketlerde de satışa sunulması için inceleme, planlama ve değerlendirmelerde bulunuldu.

İskilip Belediye Başkanı Ali Sülük çalışma ile ilgili yaptığı açıklamada;

“Tarım Kredi Kooperatifi Birlik Genel Müdür Yardımcısı hemşerimiz Tuğrul Arslan, Hammadde Satınalma Müdürü Yahya Aksu, Kalite Müdürü H.İbrahim Türkmen, Üretim Müdürü Ahmet Kılınç ve Kaymakamımız Yunus Emre Vural ile birlikte İskilip Turşusunun Tarım Kredi marketlerde satılması için tesisin yeterliliği ve gereksinimlerinin tespiti bununla beraber İskilip çevresinde turşuluk hammadde yetiştiriciliğinin artırılması,

İskilip çileğinin kurutulmuş olarak değerlendirilmesi,

ÜRÜNLERİN KISA VADEDE TARIM KREDİ MARKETLERDE YER ALMASI HEDEFLENİYOR

Kuşburnu ve Kadın Kooperatifinin yaptığı ürünlerin yine Tarım Kredi Marketlerde satışının planlanması, bu kapsamda görüşmeler yapılarak kısa vadede hayata geçirilmesi, yapılacak çalışmalar ile ilgili görüş ve fikir alışverişinde bulunduk.

TUĞRUL ARSLAN VE YETKİLİLERE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Bu vesile ile hemşerimiz Tuğrul Arslan ve arkadaşlarına teşekkür ediyor, ilçem adına güzel çalışmalar olacağına inanıyorum” dedi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ