Kaymakam Ramazan Polat Başkan adayları ile toplantı yaptı.

Okuduğunuz haber
İSKİLİP MYO’NUN ‘TARİHİ ÇEŞMELER PROJESİ’NE MANSİYON ÖDÜLÜ

Kütüphane akşamları da açık!

Anasayfa   /    Kültür ve Sanat    /    İskilip MYO’nun ‘Tarihi Çeşmeler Projesi’ne Mansiyon ödülü

İskilip MYO’nun ‘Tarihi Çeşmeler Projesi’ne Mansiyon ödülü

Mimari Restorasyon Programı Öğrencilerinin TUBITAK 2209-A Programı Destekli Projesine Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali’nde Mansiyon Ödülü verildi.

KÜLTÜR VE SANAT      28 Mart 2024 - 13:40     0

İskilip MYO’nun ‘Tarihi Çeşmeler Projesi’ne Mansiyon ödülü

Mimari Restorasyon Programı Öğrencilerinin TUBITAK 2209-A Programı Destekli Projesine Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali’nde Mansiyon Ödülü verildi.

Hitit Üniversitesi ev sahipliğinde bu yıl ilk kez hayata geçirilen “Hitit Üniversitesi Bilim ve Teknoloji Festivali” bilim ve teknoloji meraklılarını bir araya getirdi. Halkbank, Aselsan, Havelsan gibi ülkemizin önde gelen kuruluşlarının yanı sıra bölgede faaliyet gösteren pek çok firmanın katılımıyla gerçekleştirilen festivalde lise ve üniversite kategorilerinde ve Hitit Üniversitesinin ihtisaslaşma alanı “Makine ve İmalat Teknolojileri” kapsamındaki 150 proje sergilendi. Festivalde 150 proje ve 50 fikir yarışması başvurusu arasından yapılan değerlendirme sonucunda sosyal ve fen-sağlık bilimleri kategorilerinde değerlendirmeye alınırken dereceye giren projelere ödülleri verildi.

 

İskilip Meslek Yüksekokulu Mimarlık ve Şehir Planlama Bölümü Mimari Restorasyon Programı öğrencilerinden Burkay Sarıtaş ve Beratiye Altuntaş’ın öğretim görevlisi Şeyma SEYREK danışmanlığında hazırladığı “Risk Altındaki Tarihi İskilip Çeşmelerinin Belgelenmesi ve Hasar Durumlarının Tespiti” başlıklı ve TÜBİTAK 2209-A Programı destekli projesi sosyal bilimler kategorisinde mansiyon ödülü aldı. 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ