ÇESİAD DEMOKRASİ VE ÖZGÜRLÜKLER ADASI’NA GEZİ DÜZENLEDİ

Okuduğunuz haber
İSKİLİP OSB’NİN YER SEÇİMİ TAMAM

4 ADET SULAMA GÖLETİNİN İHALESİ 18 OCAK’TA

Anasayfa   /    YENİ GELİŞME    /    İSKİLİP OSB’NİN YER SEÇİMİ TAMAM

İSKİLİP OSB’NİN YER SEÇİMİ TAMAM

SÜLÜK; “OSB İÇİN GEREKEN HER ŞEY YAPILACAK”

YENİ GELİŞME      30 Aralik 2022 - 02:27     0

 İSKİLİP OSB’NİN YER SEÇİMİ TAMAM

 

İskilip de yapılması planlanan Organize Sanayi Bölgesi için Atatürk Orman Çiftliği karşısındaki hazine arazisine karar verildi. 1400 dekar olan arazinin yarısı kullanılacak olup diğer yarısı rezerv alanı olarak kalacak.

YER KONUSU NETLİK KAZANDI

Bolu Çor-Der Onursal Başkanı Fikret Kısar Belediye Başkanı Ali Sülük’le yaptığı görüşmede 3 arazinin masaya yatırıldığını söyledi. Kısar, “Başkan Ali Sülük Meydan Mahallesi Arifbey mevkideki araziye belediyenin de müdahil olması, İskilip’e olan yakınlığı ve 6. sınıf arazi ve meyil olması kararımızda etkili oldu” dedi.

SÜLÜK; “OSB İÇİN GEREKEN HER ŞEY YAPILACAK”

Sülük İskilip Belediyesi’nin de ortak olacağı OSB için gereken her şey yapılacak dedi. Karar sonrası Fikret Kısar Çorum’da temaslara başladı. TSO Başkan Yardımcısı Abdurrahman İstanbulluoğlu ve ekibi ile toplantı yapıldı. Kısar İskilip OSB’ nin kuruluşu için müracaat edecek İşadamları Derneği kurulması çalışmasına başlandığını söyledi.

 

YORUM EKLEYİN

X

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen ziyaretçilere aittir.

X

Habere hiç yorum yapılmamış. İlk yorumu siz yapın.

GÜNÜN MANŞETLERİ